Hapšenje u Kragujevcu: Policija prepala dvojicu mladića, jedan bacio paketić droge kroz prozor auta

Lišili ih slobode u automobilu, a u stanu pronašl 36,4 grama amfetamina i 7,5 grama marihuane

  • 3
Policija, hapsenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Kragujevačka policija lišila je slobode D. S. (21) jer ga je u automobilu „Opel astra“ zatekla sa devetnaestogodišnjakom za koga se sumnja da mu je omogućio da konzumira amfetamin, te je ovaj "zaradio" krivičnu prijavu. Paketića droge pokušali su da se reše bacanjem kroz prozor.

Kragujevačka policija uhapsila je D. S. (21) i, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv devetnaestogodišnjaka podnela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Devetnaestogodišnji muškarac se sumnjiči da je kroz prozor bacio paketić amfetamina, nakon što je policija zaustavila automobil „opel astra“ u kom se nalazio sa D. S.

Sumnja se da je D. S. prethodno u automobilu omogućio deventaestogodišnjaku da konzumira drogu, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policija je u iznajmljenom stanu u kom boravi D. S. pronašla 36,4 grama amfetamina i 7,5 grama marihuane.

Osumnjičenom D. S. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Telegraf.rs/infokg.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    6. decembar 2019 | 14:40

    Nekom za 7 grama marihuane ..citava vest.. Nekom za 7 tona ...15 dana cutanja .pa sturo saopstenje.!!! Ee srbijo nakaradna ..

  • Dusanka

    6. decembar 2019 | 16:58

    Sram bilo ministra policije, koji objavljuje vest, da je neko uhapsen za 7,5grama drige! A gde su ministre tone droge, koje se prodaju u Srbiji i prelaze granicu "da niko ne zna"?! To policija ne zna niti se objavljuje ko su. A hvataju se ljudi koji prodaju na grame i koji, samo prodaju tj diluju drogu od tih velikana. Ko njih cuva i ne hvata?! Narod sigurno ne ali neko veliki da

  • Mile Cubura

    6. decembar 2019 | 15:29

    Dali je moguce da je 7,5 grama zaplenjeno,velika akcija nema sta,za svaku pohvalu.A mozda je u stvari lik pekao picu kuci,u cijoj recepturi stoji 7,5 gr origana.Mislim da ovaj uzorak treba da se posalje na vestacenje,da se utvrdi dali je u pitanju egzoticni zacin.Ili je pokusao da ostvari novcanu dobit,prodajuci ovoliku kolicinu nezakonske ilegalne namirnice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA