Izmene na linijama javnog prevoza za vikend: Tramvaji 11 i 13 Savskim mostom

S. B. M.

07. 12. 2019. u 06:40

Tokom vikenda na snazi mnogobrojne izmene na linijama javnog gradskog prevoza. Zbog radova na Mostu na Adi i u Venizelosovoj ulici

Измене на линијама јавног превоза за викенд: Трамваји 11 и 13 Савским мостом

Foto N. Fifić

ZBOG radova u Venizelosovoj i na Mostu na Adi, tokom vikenda, biće izmenjene linije javnog prevoza 11, 13, 25, 25P, 37, 79, E2

Tokom radova na vraćanju čelične prelazne konstrukcije na Mostu na Adi, od subote ujutru do nedelje u 15.30 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Linija 11 ići će trasom: Karađorđeva - Stari savski most - Zemunski put - Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića.

Linija 13 voziće trasom: saobraćajnica pored Hipodroma - Bulevar vojvode Mišića - Mostar /nadvožnjak/ - Savska - Savski trg - Karađorđeva - Stari savski most - Zemunski put - Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova na montaži opreme za grejanje i hlađenje u Venizelosovoj, u nedelju će od 7.00 do 17.00 časova doći do izmena u radu linija javnog prevoza. Zbog postavljanja auto-dizalice ulica će biti zatvorena od Knez Miletine do zone raskrsnice sa Budimskom. Vozila sa linija 37 i E2 će u oba smera voziti trasom: Poenkareova - Cvijićeva - Bulevar despota Stefana - Braće Jugović - Dečanska - Trg Nikole Pašića. Autobusi 79 voziće Cvijićevom, Poenkareovom, Klanačkim kejom, Dunavskom, Žorža Klemansoa, Venzilosovom i dalje redovnom trasom.


RAMPA U LjUBIĆKOJ

Zbog radova u Ljubićkoj, na delu od Kumodraške do Danijelove, u nedelju i ponedeljak vozila 25 i 25P će u oba smera ići ulicama: Braće Jerković, Darvinovom, Zaplanjskom, Peke Pavlovića, Miška Jovanovića, Kruševačkom i dalje redovnom trasom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije