Bejl ne mari, nastavlja sa treninzima, ali golfa!

Autor: Stefan Matić
subota 07.12.2019.
12:54
Izvor: Sportske.net

Deluje da ga baš briga za mišljenje španske javnosti.

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Geret Bejl bi mogao već ovog januara da napusti postavu Real Madrida, samo je pitanje ko je kadar da iznese njegovu platu.

Ne prođe dan da se Madriđani nekim tekstom ne okome na svog igrača, mada ni Velšanin ne preza da im pruži materijala za tako nešto. Posle proslave plasmana svoje selekcije na završni turnir Evropskog prvenstva gde smo videli "hijerarhiju" obaveza kod igrača, sam Bejl je ubrzo i potvrdio sam natpis.

Na treningu Real Madrida pred nastavak trke u Primeri, Bejl je rešio da da sebi oduška i "odigra" koju partiju golfa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Saturday, 07.12.2019
16:41

I mene bi na njegovom mestu bilo baš briga za 'mišljenje javnosti' koja je proglašavala izlizanog za 'najbitnijeg' za osvajanje LŠ, uprkos tome što se nije video na svim bitnim utakmicama na kojima su golove davali Bejl, Ramos, Benzema, Marselo, Kros, Vaskez itd., dok su Čakir, Kujpers, Rocchi, Oliver, Kassai, Klatenburg & Co. obezbeđivali Realu pobede, prolaske dalje i trofeje. Uz to je ta ista 'javnost' smatrala da bi Bejl (pored Benzeme, Krosa, Modrića, Karvahala itd.) ipak trebao da bude samo jedan od gađača izlizanog u peterac, a njega ako se sete za neki Real bulletin, sete se... ako ne, onda ništa... 😂😂😂

avatar
Offside
Saturday, 07.12.2019
14:35

Iskreno,ja ga kao navijac Reala donekle razumem!Zgrce ogroman novac a ne radi apsolutno nista,pojavi se na treningu,provocira trenera i saigrace i ode kuci,utakmice ne igra i samim tim ima vise slobodnog vremena a posle svega on i dalje dobija novac.E ono sto mi nje jasno i zbog cega ga ne volim je njegova frustracija i bezobrazluk!Pa covece jesmo ti mi krivi sto nisi najbolji igrac Reala,jesmo ti mi krivi sto nisi uspeo da zamenis Ronalda ni 20%,jesmo ti mi krivi sto si usao u godine,jesmo ti mi krivi sto si propao kao fudbaler,jesmo ti mi krivi za bilo sta pa se sada glupiras i inatis treneru,upravi i navijacima?Krajnje licemerno ponasanje prema navijacima i upravi koji su od njega ocekivali da ce poceti da grize i da napokon dokaze da vredi a on vraca tako sto pljuje po nasem klubu i nama navijacima Reala sirom sveta ovakvim stvarima...Decko ocigledno nece igrati do kraja sezone i kada je vec tako staviti ga da trenira sa omladincima i zakovati ga na tribine do kraja sezone i onda ga na leto pustiti da ide pa makar i za neku mizernu cifru!Svi veliki klubovi moraju da pokazu da niko nije iznad njih i ovo bi bio pravi primer!

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
13:59

Mali covek, takoreci majmun (gorila).

avatar
Offside
Saturday, 07.12.2019
16:34

Ukratko receno!BRAVO!

avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
15:55