NAJAVA DANA (nedelja, 8. decembar): Derbi Vojvodine, derbi Škotske i još svašta nešto

Vreme čitanja: 3min | ned. 08.12.19. | 08:07

Pogledajte kakva nam uzbuđenja na igrački meni servira sportska nedelja

A. VILA - LESTER, 15.00
(Fudbal, Engleska 1)

Lisice su u seriji od sedam pobeda u Premijer ligi i zaista deluju opasno, posebno u napadu pošto su na tim mečevima postigle najmanje po dva gola. Lester je pritom sačuvao mrežu, dok je Aston Vila najmanje po dva puta kapitulirala na pet susreta u poslednjih šest kola

Izabrane vesti

VERDER - PADERBORN, 18.00
(Fudbal, Nemačka 1)

Paderborn je gubio na poluvremenu i na kraju sedam mečeva u poslednjih devet kola, a poražen je na osam od poslednjih 10 susreta u ovom takmičenju. Na 13 od poslednjih 14 mečeva Verdera u Bundesligi došlo je 3+, kao i na poslednja tri međusobna obračuna između ovih protivnika.

BOLONJA - MILAN, 21.00
(Fudbal, Italija 1)

Milanezi su najteži mogući gost Bolonjezima, a to se vidi iz surove statistike koja kaže da na "Renatu Dalari" nisu izgubili na poslednjih 13 susreta u svim takmičenjima. Na poslednjih osam mečeva Bolonje u Seriji A došlo je 3+, ali je zato na poslednja tri meča Milana u Seriji A palo manje od tri gola.

LEGANES - SELTA, 18.30
(Fudbal, Španija 1)

Leganes nije ostvario pobedu na 16 od poslednjih 17 utakmica u ovom takmičenju. Na poslednjih sedam odmeravanja Selte i Leganesa palo je manje od tri gola, a današnji domaćin je sačuvao mrežu na pet od poslednjih sedam međusobnih susreta u svim takmičenjima.

RENDŽERS - SELTIK, 16.00
(Fudbal, Liga kup Škotske)

Možda je na strani Kelta to što ne moraju da razmišljaju o nastavku evropske avanture, pa su za nijansu opušteniji, no to ne znači da će bilo koji učesnik ovog okšraja shvatiti utakmicu olako, naprotiv. Zbog skorašnje pobede, kao i mnogo boljeg bilansa u međusobnim duelima odigranim poslednjih sezona, prednost dajemo Seltiku. Ukoliko sumnjate u dvojku, opredelite se za 2-3 ili MOZZART kombinaciju 1+I&1+II.

RAD - PARTIZAN, 13.30
(Fudbal, Srbija 1)

Davno je bio 13. decembar 2015, kad je Rad golovima Trnića i Đenića vodio sa 2:0 protiv, eliminacijom iz Lige Evrope uzdrmanog, Partizana. Tad je gostima bod doneo Valeri Božinov sa dva gola, ali se čini da sastav Dragana Radojičića ovoga puta nema realnog osnova da se nada iznenađenju, jer je od poslednjih sedam mečeva na svom stadionu dobio tek jedan.

TSC - VOJVODINA, 15.00
(Fudbal, Srbija 1)

Veliki vojvođanski derbi! Vojvodina deluje nešto bolje u poslednje vreme, pride je uz Crvenu zvezdu najopasniji gost u ligi, ali TSC u Senti još nije izgubio nijedan meč. Izgleda nam kao utakmica nacrtana za igru GG, jer je samo Mačva uspela da se iz Sente vrati netaknute mreže, dok Voša nije dala gol samo na gostovanjima kod Partizana i Čukaričkog.

PROLETER - ČUKARIČKI, 15.00
(Fudbal, Srbija 1)

Brđani putuju na noge Proleteru, koji bolje igra na strani nego kod kuće, pa je na domaćem terenu izgubio i protiv Zvezde, Partizana i Voše i to bez datog gola. Istina, Čuka se u poslednje vreme muči na gostovanjima, uzela je samo dva boda iz mečeva sa Mačvom, Napretkom i Radnikom, a otkako se Proleter domogao elite, nije izgubio od Brđana u Novom Sadu.

RADNIČKI N. - MLADOST L, 15.00
(Fudbal, Srbija 1)

Radnički čeka Mladost, koja nije ostvarila pobedu  na poslednjih 10 utakmica na Čairu, ali je sada neporažena na poslednjih pet gostovanja. U stvari, iz tih pet mečeva osvojila je 13 od mogućih 15 bodova. Lučanci bi mogli da prirete Realu sa Nišave, ali teško će do celog plena.

MARSELJ - BORDO, 21.00
(Fudbal, Francuska 1)

Marselj je vezao dve minimalne pobede nad ovim protivnikom, dok je poslednji međusobni meč, koji je odigran Bordou, domaćin rešio u svoju korist. Zvuči gotovo neverovatno, ali na poslednjih 20 prvenstvenih mečeva ova dva tima nije pobedio gost. Kada su u pitanju okršaji na Velodromu, Žirondinci na ovom stadionu nisu slavili na 11 vezanih utakmica, pa je jasno je domaćin favorit za osvajanje bodova.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara