≫ 

Real sprema megatransfer: Madriđani daju dve zvezde za Pogbu

Real ima ozbiljne namere, pitanje je šta o tome kažu na Old Trafordu

  • 4
FK Mančester junajted

Foto: Tanjug/AP

Španski Real Madrid namerava da u zameni dobije Pola Pogbu od Mančester junajteda, a da u Englesku pošalje Gereta Bejla, javljaju španski mediji.

Ovaj transfer se planira već u januaru, a Zinedin Zidan je navodno upravi kluba jasno poručio da želi Francuza još pred početak ove sezone. Pogba se nije na kraj obreo u Junajtedu, ali priča tu nije zatvorena.

Španci pišu i kako će Real u ponudu uključiti i kolumbijskog ofanzivca Džejmsa Rodrigeza, da bi se Pogba doveo početkom naredne godine.

Do dogovora bi trebalo da dođe već narednih nedelja, da bi se sprečilo da se još neki klub uključi u trku za Pogbom koji ulazi u poslednjih 12 meseci svog ugovora.

Podsetimo, niti bi Pogba voleo da ostaje u Junajtedu u kom već neko vreme nije zadovoljan, niti je Bejl srećan u Madridu, gde je potpuno pao u drugi plan kod Zidana.

Video: Suma vratio Partizanu vođstvo nad Radom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    8. decembar 2019 | 22:06

    Ima da se usrecite sa njim.Retko nabeđeni igrač.

  • BralE

    9. decembar 2019 | 00:39

    Odma‘ iskoristiti priliku! Ovaj šatirani klovn nikad neće biti igrač svjetske klase, jer nema karakter za to! A sa druge strane Bejl i Hames mogu i te kako valjati Mančesteru !

  • Zvezdin navijac

    8. decembar 2019 | 22:35

    Bejl nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA