Severina
Promo
Severina Kojić

printscreen

Severina Kojić, Foto: printscreen

Po privremenoj meri Opštinskog građanskog suda u Zagrebu, Severina Kojić je sedmogodišnjeg sina morala da preda ocu Milanu Popoviću, sa kojim će ubuduće živeti. Pevačica ima ogromnu podršku mnogobrojnih fanova, kolega, javnih ličnosti, ali najveću podršku joj pružaju dve osobe - suprug Igor i majka Ana Vučković, za koju je posebno vezana.

- Moja mama je rekla da će ih sve prebiti - u svom stilu rekla je Severina u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Nakon koncerta u Zagrebu, majka Ana je Severini u bekstejdžu čestitala na spektaklu koji je priredila, a njihov susret raznežio je sve prisutne koji su dirljivu scenu propratili skandiranjem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 8, 2019 at 11:43am PST

Pevačica je inače u ispovesti za hrvatske medije otkrila koliko joj u ovim trenucima znači majčina podrška, a potom ispričala da se i ona napatila nakon porođaja te 1972. godine.

- Rodila me carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je Severina za hrvatske medije.

Severina

e-stock / Konstantin Bacetic

Severina, Foto: e-stock / Konstantin Bacetic

Podsetimo, Opšinski građanski sud u Zagrebu doneo je privremenu meru prema kojoj Severina sada ima pravo da viđa sina svaki drugi vikend - utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, a ostalo vreme će sedmogodišnji dečak provoditi s ocem Milanom Popovićem.