Plaćanje imovinskih osiguranja po nepromenjenim uslovima

Imajući u vidu aktuelnu regulativu Narodne banke Srbije i potrebu da se izmeni sistem plaćanja pomoću servisa objedinjene naplate, DDOR osiguranje sprovodi korekcije načina naplate premije želeći da brzo odgovori na regulatorna unapređenja i uskladi svoje poslovanje sa postavljenim standardima.

Za svoje korisnike osiguranja imovine i osiguranja od nezgode koji su svoje obaveze plaćali pomoću servisa objedinjene naplate pripremljene su informacije i biće distribuirane svim postojećim korisnicima.

Osnovna izmena se odnosi na korisnike porodičnog osiguranja od nezgode koji će od sada biti u mogućnosti da svoje pokriće od povreda, nastave da mesečno ili godišnje plaćaju direktno u poslovnicama DDOR osiguranja, pomoću trajnih naloga u svojim bankama ili administrativne zabrane. Za penzionere, biće na raspolaganju i plaćanje pomoću administrativne zabrane PIO fonda.

Korisnici imovinskih osiguranja - Osiguranja nekretnine i pokretnosti, kao i paket "24h hitne kućne popravke" svi dosadašnji klijenti mogu da nastave da plaćaju na računu objedinjene naplate bez promene u ceni, odnosno pokriću.

"Želeći da na najefikasniji način sprovedemo regulativu NBS i u isto vreme obezbedimo najvažnija pokrića za naše klijente koji su usluge plaćali preko računa objedinjene naplate, ceneći pre svega lojalnost naših dugogodišnjih klijenata, pripremili smo posebne vaučere u iznosu od 500 dinara koje ćemo svima poslati poštom na kućnu adresu. Izuzetno je važno istaći da će samo postojeći korisnici imati mogućnost da zadrže izuzetno povoljne uslove i da ugovaranja novih osiguranja na ovaj način neće biti. Zato smatram da je u interesu svih naših klijenata koji su plaćali naše usluge preko računa objedinjene naplate da nastave da koriste ove usluge po nepromenjenim uslovima. Naravno, DDOR osiguranje stalno radi na unapređenju svojih usluga osluškujući potrebe tržišta i svojih klijenata i stoga prilagođava svoju ponudu njihovim navikama i tražnji" - izjavio je Goran Ivanović, direktor Funkcionalne oblasti za Prodaju i marketing DDOR osiguranja.

FOTO: Posledice izlivanja vode iz radijatora

Govoreći o situaciji kada je nastala šteta zbog pucanja radijatora, te pozitivnom rešavanju i isplati odštete, Dragutin Stefanović, korisnik osiguranja kuće prekoobjedinjene naplate kaže:

"Počeli smo uplatu osiguranja pre 30 godina, jer smo znali da kuća stari. Mi smo jako zadovoljni jer nekog imamo iza leđa ko nas štiti i čuva. Ja i žena pokušavamo sve probleme u životu da preduhitrimo i da ih rešimo. Jedan od razloga što smo komitenti DDOR-a Novi Sad je baš to, da sprečimo probleme".

Kakva su sve iskustva korisnika osiguranja preko Informatike, pogledajte u video prilogu.

Svim klijentima i korisnicima koji žele da se dodatno informišu o svim izmenama u vezi sa osiguranjem od nezgode, odnosno osiguranjem imovine, na raspolaganju je Korisnički centar posredstvom besplatnog broja telefona 0800 303 301, kao i kolege u poslovnicama Društva, a detaljnije informacije se nalaze na ovom LINKU.

Želeći da bude uz svoje klijente u pravom trenutku, DDOR osiguranje se potrudilo da svim svojim dugogodišnjim korisnicima obezbedi kvalitetno pokriće i nastavak korišćenja svojih usluga po izuzetno povoljnim uslovima poštujući aktuelnu regulativu NBS.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti