Uzbuđenje nema kočnice: Kome je Bjelica telefonirao, šta je slučajno opsovao, kako je sa saigračima u svlačionici slavio (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2019. u 09:18

Kada je lopta prošla kroz obruč cela klupa Kingsa krenula je ka Nemanji

Узбуђење нема кочнице: Коме је Бјелица телефонирао, шта је случајно опсовао, како је са саиграчима у свлачионици славио (ВИДЕО)

Nemanja Bjelica AP photo david phillip

Junak Sakramenta je Nemanja Bjelica. I da, zaslužio je da ga Kingsi slave bar do sledeće utakmice. A koliko je uzbuđenje celog tima bilo posle njegove trojke, sa osam metara, uz zvuk sirene za kraj meča i pobede nad Hustonom u gostima (119:118) zapisano je u video materijalima.

Kada je lopta prošla kroz obruč i zatresla mrežu cela klupa Sakramento Kingsa krenula je ka Nemanji Bjelici, a on je zauzeo čvrst stav na zemnji "samo da me masa ne sruši". Nosili su ga saigrači u zagrljaju oduševljenja i radosti.

— Sacramento Kings (@SacramentoKings) December 10, 2019

Srpski reprezentativac ih je dočekao sa osmehom i gestikulirao na poziv. Kome? Divejnu Dedmondu, saigraču iz tima koji se letos priključio Kingsima.
— Sacramento Kings (@SacramentoKings) December 10, 2019

Kada su se strasti malo smirile Bjelica je otišao, kao junak meča, da da izjavu reporterima sa terena. Kada je skidao slušalice mikrofon je bio uključen i on je u svom stilu, na svoj način, prkometarisao ono što je otišlo u etar:

- J*** ga, zaslužili smo ovu pobedu.

A po dolasku u svlačionicu ni sanjao Nemanja nije šta će da ga dočeka: slavlje, skakanje, polivanje ...

— Chris Watkins (@ChrisMWatkins) December 10, 2019



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Душан Детроит

10.12.2019. 14:13

Шут је био са 33 фита тј . 10 метара а не 8.Амерису прецизно измерили.