Pijan vozio keca pa izazvao karambol u Topoli

Novosti Online / M.L.

10. 12. 2019. u 13:25

Pripadnici policije uhapsili M.S.(64) iz Topole koji se sumnjiči da je vozeći sa 2,79 promila alkohola zakačio saobraćajnog policajca pa zatim udario u drugi auto

Пијан возио кеца па изазвао карамбол у Тополи

Foto Z. Jovanović

Kragujevac - Pripadnici policije uhapsili su M.S.(64), iz Topole koji se sumnjiči da je vozeći "zastavu 101" sa 2,79 promila alkohola, zakačio saobraćajnog policajca koji je pokušao da ga zaustavi, a potom verovatno u nameri da pobegne, udario u "golf",kojim je upravljala četrdesetšestogodišnja žena.


Srećom, niko nije ozbiljnije povređen, žena iz "golfa" i policijac su zadobili lake povrede. Prema saznanjima iz MUP-a, vozač "zastave" je sinoć u Bulevaru vožda Karađorđa u Topoli, pijan automobilom upravljao u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom, odnosno vozačka dozvola mu je bila privremeno oduzeta zbog ranijih prekršaja.



Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a onda će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Aranđelovcu. Odgovaraće za dva krivična dela - ugrožavanje javnog saobraćaja i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

dr Glista

10.12.2019. 13:39

Keca odma na otpad da se isece u delove, matorog u zatvor na koji mesec, i rasprodati mu svu imovinu da se plati kazna i pricinjena steta.