Milojević: Ulog je veliki, imamo šansu da opet napravimo nešto veliko (VIDEO)

Đ. Samoilović

10. 12. 2019. u 18:10

Nisam od onih koji vole da prognoziraju. Olimpijakos kada igra na svom terenu uglavnom je favorit. Neka pobedi bolji - rekao je Milojević i dodao da su svi koji su krenuli u Atinu spremni

Милојевић: Улог је велики, имамо шансу да опет направимо нешто велико (ВИДЕО)

Foto: Đ. Samoilović

VREME je da fudbaleri Crvene zvezde pokažu od čega su satkani, i u najbitnijoj utakmici još od junskog okupljanja zasijaju najjače! Izlišno je govoriti da će za momke iz „Ljutice Bogdana“ sve stati u 90 minuta na atinskom „Karaiskakiju“ u kojima trener Zvezde Vladan Milojević konačno želi da vidi pravo izdanje od svojih pulena.


- Svaka utakmica sa sobom nosi veliki ulog. Došli smo do poslednje u utakmice u grupnoj fazi Lige šapmpionna i igramo za prolaz koji bi bio sjajan za Zvezdu i srpski fudball. Igramo non-stopšest meseci, došli smo do toga da imamo šansu i da uradimo nešto veliko za naš klub i navijače. Nemamo opterećenje, od svojih igrača tražiću da budu ono šta jesu, u prethodnim utakmicama nismo pokazali pravu sliku – rekao je Milojević i dodao da domaćinu prepušta ulogu favorita


- Nisam od onih koji vole da prognoziraju, ali Olimpijakoos je uvek favorit na svom terenu. Neka bolji pobedi.



Bilo je nekih neizvesnosti oko odlaska Boaćiju u Grrčku, ali šef stručnog štaba Zvezde je otklonio sge sumnje, i rekao da je i prva postava spremna.


- Boaći je spreman, kao i svi koji su pošli na put. Znam kojih će 11 istrčati na teren – zaključio je Milojević pred sutrašnji meč u Atini (21.00).







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

NebitnoBitan

10.12.2019. 18:50

Unapred znam ishod u Atini, čim je Milojevič rekao da je Boaći spreman! Zamislite Boaći, rezervista iz kineske lige i LŠ, to je razlika od dve svetlosne godine, isto kao i Murinjo i Milojević! Plašim se od nove katastrofe!

ivanks

10.12.2019. 23:09

@NebitnoBitan - Taj boaci je vise radosti doneo nego tvoj kleo. Ako mislis da ce da nas dobiju stavi kucu na pobedu olimpiakosa i imaces 2 :DDDDDD Klasicno hejtovanje pa ako izgubimo pricaces jel sam reko ako pobedimo istog tog boacija dizaces u nebesa. Idemo zvezdo uz tebe smo i kad gubis i kad dobijas....

savo arizona

11.12.2019. 05:42

Nije to nasa zvezda koja je davno mnogo davno tamo daleko daleko devedeseti harala Evropom i svetom ,ovim danas neverujem zato sto nepostuju ime i dres ZVEZDE nece da trce nezalazu se ne igraju ne daju sto od sto od sebe za Zvezdu.Sad da i pobede [u sta i sumljam] kasno je ubrljali su sve sto je Zvezda sticala godinama,Deset i vise golova primiti za2 tekme je velika bruka.I sigurno je tekmu necu gledati pa i mnogi okoreli Zvezdasi i ja sam od kako znam za sebe Zvezdas.