Najnovije vesti
Vesti Hronika
POTRAGA ZA NAPADAČIMA IZ NOVOG SADA Mladići izbodeni ispred sportskog centra, svi se razbežali i ostavili KRVAVOG MLADIĆA NA ULICI

POTRAGA ZA NAPADAČIMA IZ NOVOG SADA Mladići izbodeni ispred sportskog centra, svi se razbežali i ostavili KRVAVOG MLADIĆA NA ULICI

Novosadska policija intenzivno traga za napadačima na V. Z. (22) i M. M. (24) koji su za vikend izbodeni nožem na platou ispred Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" u Sutjeskoj ulici.

Novi Sad policija bomba RAS Zlatko Čonkaš Foto: Ilustracija, Zlatko Čonkaš / RAS Srbija
Novi Sad policija bomba RAS Zlatko Čonkaš

Kako za "Blic" objašnjava portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, mladići su sa lakšim povredama iste noći primljeni u Urgentni centar gde im je ukazana pomoć.

- Pacijent M. M. ima posekotinu natkolenice bez lezije magistralnih krvnih sudova i nerava. Nakon kompletne dijagnostike i hirurške obrade rane, otpušten je na kućno lečenje. Drugi pacijent, V. Z. zadobio je posekotinu nadlaktice i nakon kompletne dijagnostike i operativnog zahvata, zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine, stabilnog opšteg zdravstvenog stanja - izjavio je Knežević.

Pročitajte još

Podsetimo, incident se dogodio u noći između subote i nedelje oko 3.30 časova nakon kraće svađe između dve grupe mladića koja se pretvorila u fizički sukob.

Nezvanično saznajemo da je V.Z. i M.M. nožem izbo jedan počinilac, nakon čega su se svi razbežali, a na mestu tuče ostao je samo povređeni V. Z.

Njega su lekari Hitne pomoći prevezli u Urgentni centar gde mu se kasnije priključio povređeni M. M. za koga još nije utvrđeno kako je tamo došao, ali se verovatno na taj korak odlučio kada je shvatio da povrede koje ima nisu bezazlene.

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta i intenzivno traga za počiniocima.