REZZIME DANA (utorak): Benfika pun pogodak, Ajaks srušio i sebe i tikete

Vreme čitanja: 4min | uto. 10.12.19. | 23:25

Pogledajte ko vam je 10. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - SLAVIJA PRAG (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1
Borusija Dortmund se dobro preznojila da bi došla do pobede nad Slavijom. Igrali su Česi muški, kao da im bodovi nešto znače, nisu hteli da tako jeftino prodaju kožu. Nemce je dalje vodila pobeda, uz uslov da Inter ne slavi, na kraju se tako i poklopilo, pa se slavilo iz sve snage na Vestfalenu na kraju. Radovali su se i oni koji su imali keca na tiketu.

Opširnije pročitajte OVDE

NAPOLI - GENK (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 4:0
Utakmica u Napulju je gotova maltene čim je počela. Navijači Napolija su mogli mirno da spavaju već posle 3. minuta kada je pao mrak na oči golmanu Genka Martenu Vandevortu, koji je večeras debitovao u Ligi šampiona i postao najmlađi golman koji je ikada stao pred gol nekog tima u ovom takmičenju. I već u 3. minutu poklonio gol Napoliju, kojem je to samo dalo krila, pa je već do poluvremena vodio 3:0.

Opširnije pročitajte OVDE

BENFIKA - ZENIT (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 3:0
Igrala je Benfika kao da joj prolaz dalje zavisi od ovog ishoda, a u stvari nije imala nikakve šanse da se domogne drugog mesta. Portugalci su potvrdili da su u sjajnoj formi, pregazili su Zenit i na kraju, uz splet okolnosti, došli do treće pozicije, koja vodi u Ligu Evrope, dok su Rusi ispali. Lep kec, jaka kvota, koja je na kraju došla – rutinski.

Opširnije pročitajte OVDE

SALCBURG - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:2
Čudo se nije desilo. Prvak Evrope Liverpul ide u prolećnu fazu Lige šampiona. Salcburg je hrabro poginuo protiv engleskog velikana. Ako se već ispada, onda neka je makar za pamćenje! Ništa Crveni bikovi nisu kalkulisali, pošto im je ionako odgovarala samo pobeda. Krenuli su po nju od prve sekunde, bacili su se svom snagom na Liverpul, držali rezultatsku vagu u ravnoteži sve do sredine drugog poluvremena. A, onda je veći kvalitet Klopovog tima ipak došao do izražaja. Moglo je na kraju da bude i mnogo ubedljivije.

Opširnije pročitajte OVDE

ČELSI - LIL (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1
Gledajući samo rezultat, deluje da je bilo napeto na kraju, međutim, Čelsi je bio mnogo bolji tim na ovom meču i njegova pobeda nije dolazila u pitanje. Francuzi su na kraju uspeli da učine tek toliko da se Plavci ne uspavaju, pa Englezi ovom pobedom idu u drugi krug Lige šampiona. Kec na tiketu zaokružen.

Opširnije pročitajte OVDE

LIDS - HAL (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0
Očekivala se lakša pobeda Lidsa, ali ne može baš svaki put da se pleše po terenu. Kažu, ovakvim pobedama, kada se ne blista na terenu, a uzmu se tri boda, osvajaju se titule, odnosno, u ovom slučaju, promocija u viši rang. Nula je stajala na semaforu do 73. minuta kada je De Vajs autogolom pogurao Jorkširce, dok je trijumf i kec na tiketu overio Alijoski u 82. minutu.

STOUK - LUTON (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 3:0
Laganica! Iako su se sudarila dva tima sa dna tabele, čak je Luton bio i ostao iznad Stouka, domaćin je rutinski došao do pobede. Već do poluvremena bilo je 2:0 za crveno-bele golovima Meklina i Alena, da bi do kraja tri boda overio Džo Alen svojim drugim pogotkom. I učinio da svi koji su odigrali jedinicu lagano naplate ovaj pogodak.

PRECRTANO

NOTINGEM FOREST - MIDLZBRO (tip 1, kvota 1,80) -  rezultat 1:1
Iznenađenje. Šumari su bili apsolutni favoriti, ali ovaj meč je potvrdio da su u padu forme. Još je Notingem poveo golom Jejtsa u 63. minutu, ali domaćin nije uspeo da sačuva tu prednost. Meknir je u 81. minutu dobio priliku da se penala izjednači i tu šansu nije propustio. Midlzbro nosi slađi deo kolača…

AJAKS - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 0:1
Amsterdam je zavijen u crno, Ajaks je eliminisan iz Lige šampiona i sezonu nastavlja u nokaut fazi Lige Evrope! Samo jedan gol podelio je Valensiju i Ajaks na Johan Krojf Areni, a isti je postigao Rodrigo u 24. minutu i tako lansirao Slepe miševe na vrh tabele Grupe H uoči žreba 16. decembra u Nionu. Ni više od sat vremena fudbala nije pomoglo Dušanu Tadiću i drugovima da preokrenu rezultat ili dođu makar do remija. Jer, u situaciji kada je Čelsi lako izlazio na kraj s Lilom šampionu Holandije i nerešen ishod igrao je ulogu za prolaz dalje. Ni pobede, ni gola, ni remija... Ajaks je za tek nešto više od pola godine prošao put od najlepše priče elitnog takmičenja do možda i najvećeg gubitnika...

Opširnije pročitajte OVDE

INTER - BARSELONA (tip 1, kvota 1,68) – rezultat 1:2
Neverica na Đuzepe Meaci. Sezona u Ligi šampiona je završena za Inter. Dete, dečak, Ansu Fati, samo što je ušao u igru, postao je najmlađi strelac u istoriji takmičenja. Njegova strela u 87. minutu donela je pobedu Barsi (2:1). Izbacila je Inter. Teret važnosti utakmice sve vreme je pritiskao domaći tim, na kraju ga je i slomio. Imali su Neroazuri mnoštvo šansi kod 1:1, Lukaku i zicer u 62. minutu, dva gola poništena zbog ofsajda, a na kraju, ipak, ništa. Štaviše, dete Fati ugasilo je sve nade pet minuta pre kraja.

Opširnije pročitajte OVDE


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara