Sad je i Interistima jasno, Konte "ne radi" u Evropi"! Šta će učiniti klub?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.12.2019.
09:13
Izvor: Sportske.net

Ništa novo kada je Antonio Konte u pitanju, navijači zabrinuti, pre svega što bi ispadanje moglo da se odrazi na drugom frontu.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Inter je eliminisan u Ligi šampiona, tačnije kao treći nastaviće takmičenje u LE, ali to nikoga ne zanima. Crni niz Antonija Kontea u najjačem takmičenju se nastavlja, naime, on je u tri dosadašnja izdanja sa Juventusom i Čelsijem beležio loše rezultate.

Sa Juventusom je prve sezone stigao do četvrtfinala, ali su mnogi to pripisali dobrom žrebu, eliminisali su Seltik, i onda lako ispali od Bajerna.

Sledeće godine je bilo još gore, ispao je u grupi od Galatasaraja, poraz u poslednjem meču u Turskoj je Juve ostavio bez top 16 faze, što je i najveći neuspeh kluba u ovoj deceniji.

I onda sa Čelsijem, nakon titule, ispadanje u osmini finala, sada eliminicija i sa Interom. Pioli je osvojio recimo prošle godine više bodova od Kontea u grupnoj fazi.

Jasno, ako se gleda pozitivno, Interu će biti lakše da se usresredi na trku za titulu, na +2 su u odnosu na Juve.

Međutim, sam Konte je odmah posle meča rekao da ekipa ne može da stoji na nogama koliko je umorna, da je sada glavno da se nekolicina igrača oporavi od povreda. Prećutao je prelazni rok, međutim, navijači se plaše da zbog ispadanja iz Lige šampiona, odnosno priliva novca, Kinezi sada zavrću slavinu. Neko će doći, ali ne željeni igrači poput Vidala ili recimo Emersona Palmijerija za levu stranu, već će klub čekati da eventualno pozajmi nekoga i na taj način se pojača.

Konte smatra da to nije dovoljno, na neki način za pravo mu je dao Marota koji je rekao da Juve ima dva tima i da će i ove godine osvojiti titulu. Mada, da nema Intera, ta kruna bi već bila osvojena.

Videćemo reakciju ekipe, ali i vlasnika u januaru, mada ostaje činjenica da Konte nikako da se potvrdi u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Wednesday, 11.12.2019
18:30

Zadnje kolo prosle sezone.Inter-Empoli.Bukvalno zadnje sekunde su resavale hoce li ga Empoli napokon ubosti nakon dominacije zadnjih dvadesetak minuta,ili ce Inter ipak "nerado" (prema igri) ici u LS.
Nekako nisam puno iznenadjen sto su porazeni kuci od rezervista Barselone,u mecu gde im je i jedan bod bio dovoljan.
Beskrajno kukanje Kontea o umoru igraca,i to stoji,ali siguran sam da su mogli izbalnsirati bar malo bolje sto se tog umora tice,nisu imali toliko teskih meceva pre ovog sa Barsom,osim Rome,gde su opet mogli rotirati na 1/2 pozicije.

avatar
Oldboy
Wednesday, 11.12.2019
17:57

Boze daj nam MU u ligi Evrope

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 11.12.2019
12:58

..niko ne kaže da je Inter sinoc igrao bez pola tima, npr u odnosu na prvi mec u Barseloni nije bilo 5 igrača Sensija,Barele,Sancesa,Kandreve i Asamoe plus Galjardinija koji je tamo ušao! Upravo sinoc su ti igrači koji su morali igrat silom prilika najgore ocijenjeni! Inter je i tako sinoc morao dobit ali je Konte imao ogromnih problema..

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 11.12.2019
12:38

Da , nije do klub , do Konte je ...

avatar
The_Matrix
Wednesday, 11.12.2019
12:29

🤣🤣🤣🤣🤣 jadni vladica, cekao 4 meseca da moze opet pisati o raspadu Intera 🤣🤣🤣🤣🤣

avatar
Nemanjici
Wednesday, 11.12.2019
11:56

Kakvu ekipu imaju nije ni cudo sto su ispali. Sledece godine kada se pojacaju bice bolje. Konte da ostane i da se dovedu pojacanja koja trazi. Ekipa jeste umorna.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 11.12.2019
11:26

Cinjenica jeste, ali Inter u barem dvije utakmice nije zasluzio da izgubi, ukljucujuci i onu sinoc. Jednostavno nisu imali srece, onoliko se potrosili a ipak izgubili, a za vikend nastavak trke sa Juveom... Kako god, ovaj Inter je veliki upgrade u odnosu na proslogodisnji, u to nema sumnje.

avatar
Oldboy
Wednesday, 11.12.2019
11:12

Baš se budim jutros i pitam se da li ces napisati tekst o raspadaju Intera jer nisu prošli grupu, pa samo potpuna neznalica može da bude nezadovoljan s obzirom da ekpia igra tek 4 meseca zajedno i da nemaju ni prvi tim kompletan a ni klupu. I još će Kinezi da zavrnu slavinu, stvarno?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 11.12.2019
12:01

Zasto se nerviras bepotrebno ? Igrate dobro i to je najvaznije !

avatar
esadesad samoesad
Wednesday, 11.12.2019
10:21

Inter ima cilj Skudeto, juventus nikad losiji u ligi, oni dobijaju tesko sve utakmice, muce se sa svakim, pobjeda im je neizvesna do poslednjeg zvizduka sudije. Inter moze sve karte da baci na ligu, a Juve ima staru ekipu, tesko ce to biti na dva fronta.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 11.12.2019
11:53

Bas tako da je Inter pametan da namerno ispadne u LE odmah.