I Nemanja Matić u timu za AZ

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.12.19. | 12:56

Srpski reprezentativac spreman za utakmicu

Poslednju utakmicu u dresu Mančester junajteda Nemanja Matić je odigrao u Holandiji protiv AZ Alkmara. I kako stvari stoje, vratiće se na teren posle dva meseca i to na meču sa – AZ Alkmarom.

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer potvrdio je na konferenciji za novinare da je Nemanja Matić potpuno spreman za utakmicu, a engleski mediji ga već najavljuju da će biti u startnoj postavi.
Diogo Dalo je potpuno spreman za utakmicu, kao i Nemanja Matić. Nadam se da će se Markos Roho vratiti sledeće nedelje, dok će Erik Bajli i Timotu Fosu-Mensah raditi sa ekipom od sledeće sedmice“, referisao je Solskjer uoči meča sa Alkmarom.

Izabrane vesti

I može se očekivati da Matić dobije šansu u duelu sa Holanđanima. Mančester je obezbedio prolaz u prolećnu fazu takmičenja, pa se ne očekuje da Solskjer izvede najjači sastav, bez obzira što bi prvo mesto u grupi donelo povlasticu Crvenim đavolima na žrebu.

Mančester je uhvatio dobru formu, vezao je pobede nad Totenhemom i Mančester sitijem u Premijer ligi, a čeka ga duel sa Evertonom i sigurno je da će norveški trener gledati da okosnicu tima sačuva za taj meč. Zbog toga se može očekivati da se Matić nađe u timu, a ove sezone je odigrao svega pet utakmica, odnosno 340 minuta za Junajted.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara