SRAMAN NAPAD JEREMIĆA NA VUČIĆEVOG OCA: Optužio penzionera da kadrira po BIA!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Nisko: U SAVEZU ZA SRBIJU NE BIRAJU SREDSTVA ZA OBRAČUN

SRAMAN NAPAD JEREMIĆA NA VUČIĆEVOG OCA: Optužio penzionera da kadrira po BIA!

Politika -

Opasne namere: Jeremić izjavio da Anđelko Vučić, koji ima gotovo 80 godina, utiče na rad srpske službe. Tužilaštvo bi moralo da reaguje na ove beskrupulozne klevete, poručuju saradnici predsednika Srbije i SNS

U opoziciji više ne biraju sredstva kojima će da udare na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pošto su sve učestaliji napadi na njegovu porodicu. Posle dece i brata, na red su došli roditelji.

Lider Narodne stranke i predsedavajući Saveza za Srbiju (SZS) Vuk Jeremić izjavio je, naime, da otac predsednika Srbije Anđelko Vučić utiče na rad Bezbednosno-informativne agencije (BIA), kadrira i naređuje ko i na koji način treba da bude stavljen na mere te službe.

Jeremić je naveo i da ima informacije da predsednikov otac „veoma često odlazi u sedište BIA“. Anđelko Vučić je inače penzioner i ima gotovo 80 godina. Besprizorne laži - Od belosvetske lopuže ne možete ništa pametno ni da očekujete. Jeremić sad pokušava da u besprizornim lažima nadmaši i nenadmašnu Mariniku (Tepić) - kaže za Kurir predsednik IO SNS Darko Glišić i ističe da bi tužilaštvo trebalo da reaguje na ove klevete: - Trebalo bi da odgovara za štošta, pa i za ovakvu klevetu, ali izgleda da tužilaštvo, kad su on i kolege iz SZS u pitanju, ima druga posla.

foto: Zorana Jevtić

Potpredsednica SNS Marija Obradović tvrdi za Kurir da Jeremić i njegov partner u SZS Dragan Đilas udaraju po zadatim pravilima - napadaj Vučićevu porodicu jer je tu, kao i svaki normalan čovek, najosetljiviji: - Neosnovani navodi o Vučićevom ocu pokazuju svu Jeremićevu beskrupuloznost, odsustvo bilo kakvog osećaja za meru u političkoj borbi. Jeremić se bez ikakvog političkog programa bori za ta dva odsto birača, optužujući nedužnog čoveka za učešće u opasnim aktivnostima. Još jedino mali Vukan da bude optužen da trčanjem po parku ugrožava nejaku opoziciju!

Prostakluk i frustracija

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da je ovo dokaz da su u opoziciji izgubili moralni i profesionalni kompas. - To je smišljena politikantska konstrukcija, perfidna kampanja da gađaju Vučića lično, jer na političkom terenu gube. Ne biraju sredstva. Jeremićevo politikantsko ludovanje posledica je njegove duboke frustracije - nemoćan je da realizuje visoke ambicije. Besmisleno je da otac, penzioner, kadrira po BIA.

Jeremić je, tvrdi potpredsednik GO SNS Marko Đurić, došao do samog dna „političkog prostakluka i bahatosti“: - Razmere njegove perverzije su u suprotnosti s njegovom neznatnom političkom snagom i Srbija ne treba da strahuje od Jeremića i njegovih revolucionarnih metoda. Neće mu biti dozvoljeno da izlaže porodice političkoj odmazdi.

Nije prvi put

PRETNJE DECI

Porodica predsednika Vučića često je na udaru. Poslednji u nizu napada bio je na brata Andreja zbog „slučaja Jovanjica“, zbog čega je potpredsednik SNS Miloš Vučević podneo krivičnu prijavu protiv braće Vučić kako bi se pravosudno utvrdila istina. Nisu štedeli ni predsednikovu stariju decu - Danila i Milicu Vučić. Jedan od korisnika Tvitera, koji se predstavljao pod nadimkom, a kasnije se ispostavilo da je to bivša supruga jednog od „žestokih momaka“ devedesetih, napisala je: - Je*em ti Danila mrtvog i na*ijem ti na ku*ac kljakavu Milicu.

Aleksandar Vulin

NE ZNAJU ZA ČAST I OBRAZ

foto: Zorana Jevtić

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da bi opozicija, umesto što napada Vučićevu porodicu, trebalo da traži istragu protiv lidera SZS, pošto je objavljena fotografija Đilasa s Milanom Dabovićem, bratom njegove nevenčane supruge, koji je septembra 2016. uhapšen sa 2,4 kg kokaina. - Opozicija ne traži da tužilaštvo utvrdi sve veze Đilasa i Dabovića, već nastavlja napade na porodicu Vučića. Ovaj put meta je njegov otac, a znajući obraz i čast Jeremića, na redu je najmlađi dvoipogodišnji predsednikov sin Vukan.

Kurir.rs/ Biljana Bojić Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track