LE - Savić srušio Sevilju, Arsenal nadoknadio deficit od dva gola, Maksimović i Hetafe idu dalje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.12.2019.
21:00
Izvor: Sportske.net

Odigrane su utakmice poslednjeg, šestog kola u grupama A, B, C, D, E i F.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti


Grupa A

APOEL - Sevilja 1:0
Karabag - Dandelaž 1:1


Sevilja je izgubila svoj prvi meč u grupi, Španci su već odavno osigurali plasman dalje. APOEL je slavio golom Vujadina Savića u 61. minutu i ostvarili plasman u narednu rundu takmičenja.

Karabag je gubio do devedeset minuta od tima iz Luksemburga, ali su ipak sa igračem manje uspeli da osvoje bod. Gosti su vodili golom Bogrina od 63. minuta, Gaj donosi bod domaćinu u nadoknadi meča.

Grupa B

Dinamo Kijev - Lugano 1:1
Kopenhagen - Malmo 0:1


Ukrajinci su u gubili u poslednjem meču sve do 90. minuta, delovalo je da Švajcarci stižu do svog prvog trijumfa u grupi zahvaljujući golom Aratorea pri kraju prvog dela igre, ali je Tsiganov golom u 94. minutu doneo bod domaćem timu.

Malme je slavio minimalnim rezultatom u skandinavskom derbiju, Šveđani su autogolom Papaganopolusa ostvarili dalji plasman sa pozicije broj jedan. Danci nastavljaju takmičenje za pozicije broj dva.

Grupa C

Bazel - Trabzon 2:0
Hetafe - Krasnodar 3:0


Bazel je osigurao prvu poziciju u grupi C, golovi Vidmera i Stokera su bili dovoljno za slavlje nad turskim timom.

Hetafe takođe ide dalje, ubedljiva pobeda Maksimovićevog tima nad Rusima, strelci su bili Kabrera, Molina i Kenedi u drugom delu igre.

Grupa D

LASK - Sporting 3:0
PSV - Rozenborg 1:1

Klub iz Linca je ubedljivo slavio i preuzeo poziciju jedan od tima iz Lisabona, Austrijanci su slavili golovima Traunera i Klausa u prvom delu igre, dok je tri boda overio Raguz u 90. minutu.

Rozenborg je poveo golom Helanda u 22. minutu, ali su "filipsovci" uspeli da izjednače u 63. minutu golom Ihatarena.

Grupa E

Kluž - Seltik 2:0
Ren - Lacio 2:0


Rumuni idu dalje sa pozicije broj dva pošto su savladali Seltik golovima Burse i Đokovića u drugom delu igre. Lacio je i pre ovog kola imao samo teorijske šanse, ali je Ren slavio golovima Gnagona u 31-om i 87-om minutu.

SMS nije nastupio zbog povrede.  

Grupa F

Ajntraht - Vitorija Gimaraeš 2:3
Standard Lijež - Arsenal 2:2

Tim iz Frankfurta će nastaviti takmičenje sa druge pozicije pošto je Vitorija uspela da preokrene vođstvo Nemaca na kraju prvog poluvremena. Portugalci su poveli golom Ročinje, da bi Ajntrah okrenuo na 2:1 golom Da Koste i Kamade posle asistencije Kostića.

Ipak Gimaraeš stiže do tri boda Elmusratija i Edvardsa u zadnjih pet minuta meča.

Arsenal je ovim bodom zauzeo mesto lidera u grupi F iako su Belgijanci vodili sa 2:0 golovima Bastiena i Amalaha, ali su Lakazet i Saka golovima u 78-om i 81-om minutu uspeli da donesu bod ekipi iz Londona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke