Jutro - Petak, 13.12. - Ko će nam krečiti, popravljati slavine i menjati osigurače? Koliko danas može da zaradi majstor u Srbiji?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Danas je petak 13, poslednji u ovoj godini. Zašto mnogi veruju da je to baksuzan dan i koliko je u Srbiji ukorenjen strah od malera, pitamo Milana Vidojevića, publicistu.
BAKSUZAN DAN

PRELISTAVANJE
2. Nasilje, psovke, pretnje. Te reči dominiraju na naslovnim stranama dnevnih novina. Zašto su najgori uvek u centru pažnje, zašto na prvim stranama nema najboljih u svom poslu? Učitelja, lekara, pisaca, glumaca? Gde smo se izgubili u trci za novcem, čitaocima i gledaocima? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nadom Popović Perišić i Aleksandrom Gatalicom
"REČI KAO ORUŽJE"

SPORT
3. Fudbaleri Partizana ubedljivom pobedom oprostili se od Lige Evrope ove sezone. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije
POBEDA ZA KRAJ

KO JE U PRAVU
4. Dobar majstor zlata vredi, ali ga je u Srbiji sve teže naći. Stari su pred penzijom, a mladi neće u zanatlije. Ko će nam krečiti, popravljati slavine i menjati osigurače? Koliki danas može da zaradi majstor u Srbiji?
PEKAR, LEKAR, APOTEKAR...

SVI PRIČAJU O
5. Kabare "za dva glumca i dve gitare", u prazničnom izdanju 28.decembra u Kombank dvorani. Koliko su se za ovih 15 godina promenili otkrivaju nam Nebojša Dugalić i Boris Pingović.
VIŠE OD 300 IZVOĐENJA

ZABAVA
6. Monodrama o Diani Budisavljević nagrađena na festivalu u Moskvi. Nagrađena glumica Jelena Puzić je naša gošća.
"PU SPAS ZA SVE NAS"​