Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић има подршку управе

Шеф стручног штаба Црвене звезде ставио емоције у први план после елиминације са европске сцене
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Речима да ће да напусти клуб после разговора са управом уколико је процена да је он одговоран за игре странаца и елиминацију са европске сцене, подигао је Владан Милојевић прашину после атинске утакмице. Јасно је да је шеф стручног штаба реаговао емотивно на новинарско питање, без сумње исказујући индиректно став да се у јавности не поштује довољно шта је урадио од лета 2017. године на Маракани.

Разговараће Милојевић са управом кад се заврши први део сезоне, али нема ни трунке дилеме да тренер има подршку руководства. О поверењу тренеру који је обезбедио три узастопна учешћа у групној фази УЕФА такмичења се неће ни расправљати, отићи ће само у случају неопозиве оставке.

У фудбалу некада емоције умеју да преовладају, али очекује се да Милојевић остаје при договору са руководством од претходних дана – да остане барем до лета. На добром је путу да освоји трећу узастопну титулу, а лична амбиција му је и да дође до дупле круне.

Имаће Милојевић задатак, заједно са управом, да ове зиме проветри играчки кадар, смањи број професионалаца и освежи тим појединим новајлијама. Пре свега ће бити битно да дође до растанка са барем петорицом фудбалера.

После пораза у Атини, стао је у заштиту фудбалера, истакао да је на завршетку европског пута поносан на њих.

– Наше путовање се завршило у 88. минуту. Могу да будем поносан на играче. И јесам. Све је стало у ову утакмицу, али не можете да се осврћете само на њу. Одиграли смо их много, од првог кола квалификација. Дошли смо да да одиграмо добар меч, у већем делу смо неутралисали Олимпијакос где је најјачи. У оваквим ситуацијама морате да имате и срећу. Све је стало у два пенала. Они су искористили њихов, то је мој главни утисак. Штета је што нисмо освојили више бодова, али хајде да кажемо да је прошао онај ко је био јачи – рекао је Владан Милојевић.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

layar
To je ljubav i pored loših rezultata klub ga hoće!
ZiBo
Ne vidim razlog smeni ovog coveka koji je Zvezdu iz mrtvih podigao. Dve lige sampiona, jedno prolece u evropi, tri evropska ligaska takmicenja, treca titula na vidiku. Jedino kup nije osvajao. U LS su usli na srecu, utakmica sa Olimpijakosom je pokazala da smo realno za Ligu Evrope gde bi bili konkurentniji. Jaci klubovi od Zvezde su primali po 5 i vise golova od klubova Bajernovog, PSZ i Totenhemovog profila. Treba se osloboditi nepotrebnih igraca koji su lose selektirani, kvalitetnije zadrzati, mozda jos par pojacanja i u nove pobede. Steta za Vujadina i Zuleta olako oteranih, Gajica koji nije los, a nisu ga registrovali za LS, s za Bena i da ne pricam koji je medju najboljima bio zadnjih godinu ipo dana.
El loco
Ne znam sta se desilo sa Stojkovicem i Savicem ali njih dvoje uz Jovičica su davali ovoj ekipi muda. Prelako ste se odrekli prve dvojica Branko se povredio. Gospodo, mora da bude bar 3 4 Zvezdine dece u prvom timu uvek. Zasta ih skolujete ako ih prodate pre nego što počnu da igraju, zašto se prodao Aleksa Terzic, braca Ilic i kako mislite da napredujete ako najbolje puštate prve. Necete naci bolje za te pare, a te sto nadjete ne znaju sta je Zvezda i ne daju emociju ekipi.
Donji Ljubis
Miloje od tebe nema boljeg...dozivotni ugovor treba da potpises...napred kralju....!!!
@donji
hahahahahahah bravo!
РЕАЛИСТА
Милоје не иди!!!! Не иди због оних Звездаша који уживају и који се задовољавају освајањем наше циркус лиге. Не иди због њих и свих оних којима је једини циљ бити испред Партизана и првак ове циркус лиге. Што се мене тиче... иди сад, не чекај сутра. Јер ја не спадам у ону групу Звездаша која ће се задовољавати титулом првака Србије и која ће брукања у европи и кукавички фудбал оправдавати победама над Инђијом, Сурдулицом, Лучанима... Ја не очекујем да се победи Бајерн, нити Тотенхем, нити Барселона, нити Јувентус. Ја желим да буде оно што је било 70 година, да Звезда се надиграва са свима, да против свих игра офанзиван, лепршав, атрактиван фудбал и да у тим утакмицама и губи и побеђује надостојанствен начин, А НЕ ДА СЕ БРУКА И ДА БУДЕ ТИМ ЗА ПОПРАВЉАЊЕ ГОЛ РАЗЛИКЕ У ЕВРОПИ.
heh
Dobro je pa ti zato onda u kladionici igras tikete po 30 dinara, a Milojevic zapravo vodi klub.
Dare
A da ti daš Zvezdi jedno trideset miliona za pojačanja, pa da onda postavljš uslove! Miloje nikud ne ide, ima podršku nas koji razumemo fudbal! Šta bi bilo da je ispao od onih luzera iz Haga, bio bi linčovan na Terazijama! Sram vas bilo, brzo se sve zaboravi! Posle 25 godina, tri godine u Evropi, pobeda nad prvakom Evrope, uzeti bod Napoliju... Šta hoćete vi realni!? Da se vraćaju dugovi koji su pretili gašenju kluba i da se uđe u 8 u Evropi!? Imate drugu stranu brda, pa tamo delite savete, ostavite Miloja na miru!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.