0
Evropske lige

JOKANOVIĆ ZA ‘AS’: Navijači Reala kažu da je Jović mekan, takav je bio i Ronaldo!

Objavljeno: 13.12.19 u 22:10

Iako radi daleko od Španije, srpski trener Slaviša Jokanović i dalje je veoma zanimljiv tamošnjim medijima.

On je u velikom intervjuu za ‘AS’ govorio o svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri, ali i Luki Joviću. Srpski napadač nalazi se na udaru navijača Reala, ali i javnosti u Madridu.

– Sve je na Luki, mora da se prilagodi. Nema sumnje da je trenutno najbolji napadač u Realu Benzema. Ali, Luka se trudi, vidi se da ima poverenje Zinedina Zidana. Čujem da ga navijači optužuju da je previše mek, ali tako vam je to. Ronaldo je trpeo kritike na početku – rekao je Jokanović i setio se debija ‘srpskog Falkaa’:

– Sećam se kada je odigrao prvu utakmicu. Delovao je debeo i bezopasno, ali je na toj utakmici dao dva gola, iako je imao samo 16 godina. On poseduje nešto posebno. Kao veoma mlad je otišao u Benfiku, pa u Ajntraht. Videćemo, ne zaboravite da je još uvek mlad.

Govorio je naš stručnjak i o Kataru, kaže da je kao u ‘Velikom bratu’, a otkrio je još neke detalje.

– Lepo mi je u Kataru, mada vam je ovde za nas trenere kao u ‘Velikom bratu’, svi živimo blizu, krećemo se po istim restoranima i kafićima. Ćaviju sam posle utakmice rekao vidimo se sutra, tako je i bilo. U Kataru su specifični uslovi, ovde su ekstremne vrućine, a na stadionima su ugrađene velike klime. Tako da kad je napolju 47 stepeni na stadionu je 20 – otkrio je Jokanović.

Srpski stručnjak je na kraju dodao da je strancima mnogo teže u Kataru nego negde u Evropi, jer se oni tamo dovode da budu zvezde, da privuku sponzore i navijače. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter