NAJAVA DANA (ponedeljak, 15. decembar): Klot fudbal, od Lacija u Seriji A, preko Bundeslige, sve do Cvajte

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.12.19. | 08:08

Pogledajte šta nas od sportskih događaja na igrački meni servira ponedeljak

KRISTAL PALAS - BRAJTON, 20.45
(Fudbal, Engleska 1)

Na sedam od poslednjih osam domaćinstava u Premijer ligi Kristal Palas, koji je u poslednja tri kola sačuvao mrežu, došlo je UG 0-2. Na poslednja četiri gostovanja Brajtona u Engleskoj 1, kao i na poslednja četiri obračuna ova dva tima u svim takmičenjima palo je tri i više gola.

Izabrane vesti

KALJARI - LACIO, 20.45
(Fudbal, Italija 1)

Lacio je trenutno u seriji od sedam pobeda u nacionalnom šampionatu, a u poslednjih deset kola postigao je najmanje po dva pogotka. Rimljani su na sedam utakmica u poslednjih sedam rundi igrali nerešeno na poluvremenu i slavili na kraju.

SANTA KLARA - SPORTING, 20.00
(Fudbal, Portugal 1)

Santa Klara nije slavila u poslednjih šest kola nacionalnog šampionata, a u poslednja tri je primila najmanje po dva pogotka. Zato i ne čudi što je na ta tri susreta palo tri i više golova.

PORTO - TONDELA, 21.15
(Fudbal, Portugal 1)

Porto je u seriji od 11 pobeda u Primeiri, a na poslednjih šest je uspeo da sačuva mrežu. Pritom je na tih šest mečeva vodio na poluvremenu. Zanimljivo je da je na poslednjih pet susreta Porta u ovom takmičenju palo 0-2 golova.

KLUŽ - ASTRA ĐURĐU, 19.00
(Fudbal, Rumunija 1)

Kluž tvrdo brani svoj dom gde je u seriji od devet trijumfa u Ligi 1, a  pritom je na poslednjih šest uspeo da sačuva mrežu. Astra Đurđu je takođe u dobroj formi pošto je vezala osam pobeda u ovom takmičenju. Što se tiče gostovanja, na poslednja tri je igrala nerešeno na poluvremenu i slavila na kraju (X-2).

DARMŠTAT - ŠTUTGART, 20.30
(Fudbal, Nemačka 2)

Štutgart, i pored toga što je prvi vrhu tabele, slabo igra na gostovanjima, naročito u poslednje vreme. Tako je u seriji od tri poraza van svog stadiona u ovom takmičenju, a sva tri su došla pošto je gubio i na poluvremenima.

BAŠAKŠEHIR - KONJA, 18.00
(Fudbal, Turska 1)

Bašakšehir nije doživeo poraz u poslednjih 12 kola, a na poslednjih pet mečeva kod kuće postigao je najmanje po dva pogotka. Konja je pritom u seriji od tri poraza na gostovanjima u ovom takmičenju.

TRABZON - DENIZLI, 18.00
(Fudbal, Turska 1)

Trabzon nije zabeležio trijumf na samo dva od poslednjih 15 odmeravanja u svim takmičenjima sa ovim protivnikom. Takođe, klub iz istoimenog grada sa obale Crnog mora je zabeležio čak 24 pobede u poslednjih 26 odigranih kola u Turskoj 1.

TRAPANI - PIZA, 21.00
(Fudbal, Italija 2)


Ekipa Pize nije uspela da zabeleži pobedu na poslednjih šest gostovanja u ovom takmičenju, a u poslednja tri kola je odigrala UG 0-2. S druge strane, na šest mečeva Trapanija u poslednjih sedam kola došlo je UG 3+.

KOPENHAGEN - ODENZE, 19.00
(Fudbal, Danska 1)

Ekipa iz danske prestonice je slavila na poslednjih devet domaćinstava ovom protivniku u svim takmičenjima. Takođe, Kopenhagen je pobedio na osam od poslednjih devet domaćinstava u ovom takmičenju, a pritom je postigao najmanje po dva pogotka.

FOTO: Reuters

***kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara