Anćeloti u Evertonu, Arteta u Arsenalu: Englezi sve bliži rešenjima na klupi!

Bilo bi zanimljivo da se ovo ozvaniči!

  • 0

Engleski mediji prenose da Karlo Anćeloti neće predugo čekati na novi angažman!

Posle turbulencija u nestabilnom i kontroverznom Napoliju, Anćeloti je rešio da prihvati poziv Evertona da ozbiljnije porazgovara o novom poslu.

Karamele su se oprostile od Marka Silve nedavno, skoro u identično vreme je i Anćeloti otišao iz Napulja, a Engleska mu nije strana kao destinacija.

Vodio je Čelsi od 2009. do 2011, osvojio je Premijer ligu, FA kup i Komjuniti šild, pa se navijači Evertona nadaju da bi mogao da ih značajnije podigne i približi vodećim ekipama.

Sa druge strane, Arsenal se bliži dogovoru sa Mikelom Artetom, koji je isplivao kao prvi kandidat za naslednika Unaja Emerija.

Već dugo Arteta radi u Mančester sitiju sa Pepom Gvardiolom, ima iza sebe bogatu karijeru i nosio je dres Arsenala, ali mora da se dogovori sa Građanima.

Paparaci su feć fotografisali predstavnike Arsenala, koji su Artetin dom u Mančester napustili u 1.20 u noći između nedelje i ponedeljka.

Tobdžijama se žuri, istrošene su mnoge opcije i nade, nije se pokazao ni Fredi Ljungberg kao privremeno rešenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA