1
Evrokup

IMAJU KOŠARKAŠKI AMBIJENT – ĐORĐEVIĆ: Trener Virtusa je biranim rečima govorio o Partizanu!

Objavljeno: 20.12.19 u 17:23

Sudbina je ponovo na put Aleksandra Đorđevića stavila Partizan, a strateg Bolonje ističe da lakih protivnika u to 16 fazi Evrokupa nema.

Košarkaši Virtusa koje sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a na parketu Miloš Teodosić u top 16 fazi Evrokupa u 1. kolu gostuje Partizanu u ‘Beogradskoj areni’. Strateg Bolonje je za Blic govorio o protivnicima, a posebno se dotakao Partizana čiji je dres i sam nekada nosio.

VASA MICIĆ OTVORENO O MUNDOBASKETU: Nisam se uklopio u Đorđevićev sistem!

– Sve grupe u top 16 su jake. Mnogo je ambicioznih ekipa koje žele prolaz dalje. Sve ekipe su sa pravom ambiciozne i traže prolaz do Evrolige, uključujući sve timove naše grupe, koji su svi igrali Evroligu. Znamo svi šta to znači, pre svega Partizan koji pravi izuzetno jaku ekipu – počeo je Đorđević.

Pohvalio je košarkaški ambijent koji krasi crno-bele.

– Postoji proces koji su preduzeli, organizaciona struktura, košarkaški ambijent, navijači i puna hala koji ih prate. To je jedna forma evropske košarke koja traži način da se vrati u veliko takmičenje – rekao je Aleksandar Đorđević.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ako ih Partizan obori u Beogradu,sigurno prolazi dalje! Bice tesko, ali i mi imamo vrlo dobar tim. Bice to veliki mec sigurno i puna Arena. Grobari ce bas da uzivaju, jer veliki kosarkaski spektakl je zagarantovan.
    U kosarkaskom smislu ce biti zanimljivo sa kime cemo pred Tea!? Ili cemo timski protiv njega?
    Jedva cekam taj mec! AUuu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter