Branko Lazić i Filip Čović
foto Vladimir Markovic
Branko Lazić i Filip Čović

foto Vladimir Markovic

Branko Lazić i Filip Čović, Foto: foto Vladimir Markovic

Kapiten pobednikčkog tima Branko Lazić je prvo prokomentarisao stanje na terenu.

"Što se tiče meča, čestitke ekipi na pobedi i na odličnoj igri u drugom poluvremenu, što je dovelo do pobede. To je što se tiče utakmice", rekao je Lazić posle meča i onda se osvrnuo na vređanje njegovog saigrača Filipa Čovića.

"Što se tiče svega što se dešavalo pre meča, u toku meča i ostalo, vezano za našeg saigrača Filipa Čovića, želim da poručim, što će reći uskoro i javno cela ekipa: Ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima. Toliko", poručio je Lazić. Tokom utakmice je bio istaknut transparent "Tata, kupi mi klub" od strane navijača nezadovoljnih partijama plejmejkera kluba sa Malog Kalemegdana, aludirajući na to što je sin prvog čoveka kluba Nebojše Čovića.

"Znate odlično na šta mislim. Znaju i oni na šta mislim. Izaći ćemo uskoro sa detaljnijim izjavama, ali to je to za sada", zaključio je Lazić.

 

Komentari (2)

old delija

20.12.2019 22:38

Bravo za kapitena oni su Tim I to se vidi iz aviona Samo sto razmazeni zvezdasi navijaju Samo kada pobedjuju a da ovaj Tim nije najbolji nije Ali se vidi napredak

alo bre

20.12.2019 23:06

,,braća" kupuju,nameštaju,dovode,smenjuju...