Почетна / Кошарка / Репрезентација

ВУЧИЋ: Хвала Теодосићима што су уложили новац у Србију

Председник Србије Александар Вучић заједно са бројним познатим личностима из света спорта присуствовао је јуче на Дивчибарама отварању хотела „Црни врх”.
ФОТО: Аtaimages, Инстаграм buducnostsrbijeav

Председник Србије Александар Вучић на отварању савременог хотела са бројним садржајима је истакао:

- Налазимо се на Дивчибарама, у срцу Шумадије. Оно што је за људе занимљиво, велики Милош Обреновић је први увидео значај Маљен планине, знао је да су од посебног значаја за нашу Србију. Зато хоћу нарочито да се захвалим Милошу Теодосићу који је уложио огроман новац заједно са својом породицом овде у Србију. Поносан сам и веома захвалан што су то учинили за своју земљу. Величанствени хотел, 7.8 милиона је инвестиција, ово је огромна инвестиција. Идеално место на 980 метара надморске висине, идеалан је ваздух, са већом концентрацијом јода него у Србији иначе. Ово је девети велики пројакат који ми помажемо зато што хоћемо да развијемо инфраструктуру, имамо одлична и прелепа места- рекао је председник Вучић након свечаног отварања.

Свечано отварање увеличали су и Расим Љајић, потпредседник Владе и министар туризма,  Дејан Станковић, Предраг Даниловић, Душан Ивковић, Марко Пантелић, Данило ИкодиновићНенад Крстић, Новица Величковић... Домаћин им је био Јован Теодосић, некадашњи кошаркаш Металца, рођени брат нашег репрезетнативца који због професионалних обавеза, гостовања Виртуса у Сасарију није могао да заједно са породицом подели задовољство због завршетка значајног пројекта.

 

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

e, bas ga dugo nije bilo
Dejan Stankovic...kakve veze sad on ima?
Debeli
U pozitivnom ili negativnom smislu se razlikuje , po vasem misljenju ?
@debeli
Negde pozitivno, negde negativno, jednostavno se razlikuje i ne pripada sumadiji ni po cemu, semo sto Srbi zive i tamo i ovamo.
Stefan
Zapadna Srbija samo tehnički spada u Šumadiju. Mačvansko-Kolubarski region je oduvek bio svet za sebe, i po mnogo čemu se izdvaja od onoga što ja smatram Šumadijom, a to je centralna Srbija (Aranđelovac, Kragujevac, Kruševac, Jagodina itd.).
Zikica
Ti si u zabludi zato sto regije povezujes sa komunistickim okruzima... sumadija je mnogo siri geografski pojam i njene granice se ne daju tako lako odrediti... po nekima je ona veca od sadasnje Srbije a po nekima (tebi i tvojim istomisljenicima) ona je samo deo centralne Srbije... ALI opet kazem da pogledas srednjevekovne karte kad je Sumadija zaista bila sumovita ne bi verovao kolika je to geografska oblast...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.