Miloš Teodosić
Alo/Vladimir Marković
Teodosić sa bratom

Alo MArko Metlaš

Teodosić sa bratom, Foto: Alo MArko Metlaš

Mnogi su pomislili da se košarkaš Miloš Teodosić danas pojavio u potpuno drugačijem izdanju, bez dugačke kose i brade prilikom otvaranja hotela na Divčibarima. I to ne da ju je samo skratio, već je napravio potpunu transformaciju.

Međutim, na otvaranje je došao rođeni brat MilošaTeodosića , Jovan Teodosić, koji izgleda kao brat blizanac našeg košarkaša, a i sam se nekada bavio košarkom. Naime, Jovan Teodosić se fotografisao u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, fudbalera Marka Pantelića, ali i novog trenera fudbalera Crvene zvezde Dekija Stankovića.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju novoizgrađenog hotela "Crni vrh" na Divčibarama.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Dec 22, 2019 at 3:33am PST

Jovan Teodosić ima 34 godine i košarkašku karijeru počeo je zajedno sa bratom. Igrao je za nekoliko domaćih klubova, kao i za grkog drugoligaša Egalea, pre nego što je rešio da stavi tačku na profesionalnu košarkašku karijeru. Oženio se 2013. Godine Ivom Srdelić.

Mnogi kažu da on i Miloš neodoljivo liče, što se vidi i na njihovim zajedničkim fotografijama. Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući Jovanu, njegov mlađi brat počeo da se bavi košarkom. Naime, Miloš se najpre bavio fudbalom u rodnom Valjevu, bio je golman, ali je sa starijim bratom krenuo na treninge košarke koju je sa njim zavoleo.