NAJAVA DANA (ponedeljak, 23. decembar): Zvezda gostuje u Sloveniji, veliki derbi u Egiptu

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.12.19. | 08:08

Pogledajte kakva nam uzbuđenja na igrački meni servira sportski ponedeljak

BLEKBERN – VIGAN, 20.45
(Fudbal, Engleska 2)

Vigan trenutno drži fenjer Čempionšipa, ali ima samo dva boda manje od Lutona koji je prvi ispred crte. Vigan je bez trijumfa još od 20. oktobra. Od tada imaju četiri remija i šest poraza. Sa druge strane Belkbern nije izgubio od 9. novembra. Na četiri od poslednjih pet susreta Roversa došla su 0-2 gola.

Izabrane vesti

PAOK – ATROMITOS, 17.00
(Fudbal, Grčka)

PAOK vodi grčevitu borbu sa Atromitosom za osvajanje šampionske titule. Na prethodna četiri susreta tima iz Soluna došla su 2-3 gola. Isti omer pogodaka došao je na poslednja dva susreta Atromitosa. Gosti imaju samo jedan poraz u poslednjih pet susreta.

DENZILI – ALANJA, 18.00
(Fudbal, Turska)

Kada igra Denizli GG je zagarantovan. Tako je bilo na pet poslednjih susreta ovog klub uz 3+. Alanja je popravila formu. Ima samo jedan poraz u prethodnih pet utakmica. Alanja tradcionalno ne leži Denizliju. Dobili su ih u poslednja dva susreta.

KONJA – TRABZON, 18.00
(Fudbal, Turska)

Konji su bodovi preko potrebi, jer imao samo bod više od Antalije koja se nalazi u zoni ispadanja. Sa druge strane Trabzon može da se nada i dalje osvajanju titule, iako su u prošlom kolu kiksirali u sudaru sa Denzilijem. Na četiri od poslednjih pet mečeva Konje došlo je 0-2 gola.

AL AHLI – AL ITIHAD, 18.30
(Fudbal, Egipat)

Veliki derbi prvenstva Egipta, i šansa da Al Ahli stavi ruku na pehar, iako je tek početak takmičenja. Domaćin ima stopostotan učinak posle sedam kola i samo jedan primljeni gol. Al Itihad je drugi, ali zaostaje bod uz dve utakmice više. Gosti su slavili prošle godine na terenu egipatskog velikana. 

GIRESUN – ALTINORDU, 17.00
(Fudbal, Turska 2)

Duel dva tima koja su blizu zone ispadanja. Posebno se to odnosi Altinordu koji je osvojio samo 14 bodova u dosadašnjem delu sezone. Giresun ima samo jedan poraz u poslednjih sedam mečeva. Altinordu nikada u istoriji nije trijumfovao protiv današnjeg rivala.

PRIMORSKA – CRVENA ZVEZDA, 18.00
(Košarka, Jadranska liga)

Crvena zvezda odlazi na noge Primorskoj sa imperativom pobede. Eventualnim porazom crveno-beli bi bili daleko od plej-ofa. Dobra stvar za Beograđane su veliki problemi Primorske, kada je reč o finansijama. Jagodić Kuridža je otišao u Zvezdu, Heris u Mornar... Primorska je slavila protiv crveno-belih u ABA Superkupu, Beograđani su se revanširali u okviru jadranske lige.

HIMKI – LOKOMOTIVA KUBANJ, 17.00
(Košarka, VTB Liga)

Himki igra sjajno u regionalnom takmičenju. Posle 11 kola imaju stopostotan učinak i praktično su već obezbedili pol-poziciju pred plej-of. Lokomotiva ima četiri poraza i trenutno deli četvrtu poziciju sa Uniksom iz Kazanja. Himki ima samo jedan poraz u poslednjih pet susreta, i to posle produžetaka od Olimpijakosa.

TOFAŠ – ANADOLU EFES, 18.00
(Košarka, Turska)

Anadolu Efes ima šansu da se vrati na lidersku poziciju. Međutim, imaće Pivari vrlo težak zadatak. Tofaš igra dobro u poslednje vreme. Vezali su dva trijumfa, bili su bolji od Lokomotive Kubanj u okviru Evrokupa. Efes ima stopostotan učinak u prethodna tri susreta sa večerašnjim rivalom.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara