Srbija šalje 161 vojnika na mirovnu misiju u Liban

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović prisustvovali su u kasarni "Knjaz Mihailo" u Nišu svečanom ispraćaju pripadnika pešadijske čete Treće brigade Kopnene vojske na mirovnu operaciju UN u Libanu.
Srbija šalje 161 vojnika na mirovnu misiju u Liban
Foto: 021.rs
Kako se navodi na sajtu ministarstva, u multinacionalnu operaciju UNIFIL upućuje se 161 pripadnik VS koji će biti angažovani na očuvanju mira u Libanu.
 
"Vi jeste tamo mirovnjaci i vojnici Ujedinjenih nacija, ali vi ste i tamo i ovde, u svom životu gde god da ste, uvek i iznad svega – vojnici Vojske Srbije. Vi čuvate našu zastavu i naše veliko i časno ime i oni koji su bili pre vas ostavili su vam poštovanje, naklonost, pažnju i ljubav ljudi sa kojima su radili. Ne smete da učinite ništa manje. Na vama je da sačuvate to čestito i lepo ime, da sačuvate poštovanje i ljubav koje su ostavili oni pre vas. Budite hrabri, vredni, disciplinovani, ali iznad svega vodite računa o svakome od vas. Da nam se vratite zdravi, uspravni, ponosni i bogatiji za jedno iskustvo", poručio je Vulin tom prilikom.
  • bio

    24.12.2019 20:04
    Ne znam sto tako lose, ja sam pripadnik vojske i bio sam u svuda gde je trebalo proteklih godina, ne vidim problem. Barem mogu da hranim porodicu, a vi sto se bavite politikom na sajtovima, manite se toga.....
  • Milan

    24.12.2019 15:02
    Crnilo
    Meni je rodjeni brat otiso, otiso je samo zbog pare a verujem da su i svi ostali otisli iz istog razloga. Bedna li si Srbijo, hoces u evropu sa platom od 300€. Koga vise ovi lazu i obmanjuju, sto li se Srbijo ne probudis vise!!!
  • Limanac

    24.12.2019 12:21
    Ugh...
    Ha,ha...
    Prodali bi i rođenu majku...
    Idu za pare da brane američke interese.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija