Morinjo o VAR-u u Premijer ligi: On ubija fudbal

Menadžer Totenhema, Žoze Morinjo, izjavio je da video tehnologija (VAR) "ubija" engleski fudbal. To treba da bude pomoć, a ne da donosi spektakl, poručio je Portugalac.

Portugalac je kritikovao VAR zbog odluke da na meču protiv Čelsija, bivšeg Morinjovog kluba, crveni karton dobije Son nakon kontakta sa Ridigerom i to na incijativu iz VAR sobe.

"Situacija sa Sonom je pogrešna odluka. Pogrešan je bio poziv iz sobe. Ovo je Engleska, Premijer liga, najbolje takmičenje na svetu, sa karakteristika koje ne smeju da se menjaju. U suprotnom ubijamo najbolju ligu", rekao je Morinjo, a prenosi Skaj sport.

"Posebnom" je zasmetalo što je sudija iz sobe Pol Tirni odlučio da isključi Sona, a ne glavni Entoni Tejlor.

"Tejlor je bio na pet metara od situacije, nije dao crveni karton Sonu pre VAR-a. Zato pitam, ko je sudija? Očigledno da Tejlor nije, već Tirni", rekao je Morinjo i još jednom se osvrnuo na VAR.

"VAR bi trebalo da pomaže fudbalu, a ne da donosi spektakl. Uradio je tako što je sankcionisao Sona i ubio utakmicu", zaključio je on.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво