Fotografija koju je Adel objavila na instagramu je mnoge zbunila i izazvala je velike polemike.

Pevačica, koju znamo s početka karijere kao simpatičnu bucku koja nas moćnim glasom dovodi do suza, sad je fatalna, fit plavuša u seksi haljini koja pozira pored Grinč Deda Mraza. Kada je najavila da se razvodi od Sajmona Koneckog, ona je rešila i da smrša pa je tada angažovala personalnog trenera uz čiju pomoć je izgubila sedma kilograma. Posle toga je nastavila sama i počela da vežba uz jutjub kanal trenera Džoa Viksa čiji nadimak je The Body Coach. Uz to, sa suprugom pevača Robija Vilijamsa - Ajdom je otkrila treninge reformer pilatesa. Izbacila je šećer i primenjivala takozvanu sirtfood dijetu.

Sada, posle božićnih fotki je jasno da je bila uporna i vredna, zapravo je postala neprepoznatljiva.

Osim gomile komentara u kojima je obožavaoci hvale, ima i onih kojima se ne sviđa što više ne liči na onu nekadašnju Adel koja je promovisala stav - svoja sam, pa šta!? Dosta je ljudi kojima nije jasno zašto se sada svi dive pevačici kad je i ranije bila predivna.

I da se ne zaustavi sve baš samo na promeni kilaže, bilo je je i onih koji su primetili da je Adel kompletan stajling za fotkanje pozajmila od glumica Sare Polson.

- Oboje smo pokušali da uništimo Božić, ali su nam onda porasla srca. Hvala što ste došli na moju proslavu i učinili da se osetimo kao Grinč deca. Srećan Božić i praznici svima - napisala je Adel na instagramu.

  • Izvor:
  • Noizz.rs