Viki Odintčova
viki_odintcova
Viki Odintčova

viki_odintcova

Viki Odintčova, Foto: viki_odintcova

Viktorija je u intervjuu za ruski Jutjub kanal pričala o svojim avanturama sa sportistima.

Istakla je anegdotu sa Kristijanom Ronaldom, koji je najpoznatija osoba koja joj je lajkovala slike. Čak se drznuo i da joj se javi.

"To se dogodilo... Ronaldo mi je čak i pisao. Bilo je to davno. Napisao je "Ćao, kako si?". Obrisala sam poruku i nisam odgovarala - rekla je ruska lepotica, uz napomenu da je ne zanimaju klasične poruke.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ходят слухи ...?❤️ ?/ ph @mavrinstudios x @iamshalyapin

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on Dec 20, 2019 at 5:07am PST

 

 

 

"Čini mi se da svi pišu istu poruku, pošalju na sve adrese i ko god odgovori, onda sledi "Ok, hajde da uradim to". Za mene to nije interesanto",- izjavila je Viktorija.

"Naravno da mu nisam dala šansu, ma kakvi! Znam neke druge devojke kojima je takođe pisao, pa sam odmah shvatila: "Dečko, zbogom, obrisan si!"

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Amazing time? @youandmemaldives #youandmemaldives Photo by @mavrin

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on Jul 10, 2019 at 6:45am PDT

 

 

Na listi zainteresovanih su i šampion Formule 1 Luis Hamilton i Nejmar.

"Najpoznatija osoba u mom imeniku je Luis Hamilton. Poslednji put kada smo se čuli bilo je 15 novembra, kada mi je čestitao rođendan. Mi smo prijatelji, samo pišemo jedno drugom, nekada se i čujemo. On je u "frend zoni". Povremeno idem na njegove trke. Poslednji put je to bilo u Sočiju. Prijatelji smo tri godine. Kada ga sretnem, mogu jedva da pričam engleski, mogu samo da ga razumem šta priča", rekla je ona.

 

Za kraj je pomenula da je u kontaktu sa Nejmarom, koga je upoznala preko Hamiltona.

"U kontaktu sam sa Nejmarom, jer je on prijatelj sa Luisom. Znam ga preko njega. Shvatila sam da je normalan dečko, šaljemo slike jedno drugome na Instagramu", otkrila je Odintčova.