NAJAVA DANA (nedelja 29. decembar): Old firm, londonski derbi i talasanje na Jadranu

Vreme čitanja: 3min | ned. 29.12.19. | 09:20

Pogledajte šta nam od sportskih događaja na igrački meni servira poslednji dan sedmice

Seltik - Rendžers, 13.30
(Fudbal, Engleska 1)

Dugo je Škotskoj nedostajao onaj pravi Old Firm derbi. Posle skoro cele jedne decenije, ovog vikenda će se odigrati Old Firm koji ima značaj kao nekad. Oba tima se bore za titulu! I ovo je jedna od ključnih utakmica u sezoni. Seltik ima meč više i šest bodova više, što znači da se Rendžersi pobedom potpuno vraćaju u igru. Ali bi porazom sveli šanse za titulu na minimum.

Izabrane vesti

Arsenal - Čelsi, 15.00
(Fudbal, Engleska 1)

Arsenal ima čak sedam igrača na koje Arteta ne može da računa, a za Lampardovu družinu neće moći da nastupe Loftus-Čik i Van Ginkel. Tradicija međusobnih duela je na strani Arsenala, ali poslednji, onaj majski u finalu Lige Evrope, pripao je Čelsiju (4:1) koji je, kada se sve sabere i sada favorit. Ukoliko sumnjate u dvojku, opredelite se za GG.

Liverpul - Vulverhempton, 17.30
(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je nakon novog kiksa Sitija na savršenom putu da uzme titulu. Konačno. Vulverhempton, koji je pre godinu dana kod kuće savladao Redse bori se za Evropu. U maju su fudbaleri Liverpula bili bolji na svom stadionu. Miriše na trijumf Redsa i novu goleadu. 

VBA - Midlsbro, 16.00
(Fudbal, Engleska 2)

Domaćin na svom terenu još uvek nije nije doživeo nijedan poraz, ali je često znao da se saplete onda kada je imao već unapred upisane bodove. Olakšavajuću okolnost za domaći tim predstavlja to što je Midlsbro očajan gost. Ubeđeni smo u slavlje domaćina, koji kada pobeđuje to čini uz dosta postignutih golova. Stoga keca kombinujte sa 3+.

Birmingem - Lids, 16.00
(Fudbal, Engleska 2)

Birmingem na svom stadionu nije pobedio od 26. oktobra kad je tukao Luton, a u poslednje vreme muči se sa realizacijom. Gostima će biti komplikovano, jer su u poslednja četiri međusobna okršaja izgubili triput, ali da su ove sezone kvalitetniji tim od Birmingema dokazali su u prvom duelu, kad su na Eland roudu slavili 1:0

KPR - Hal, 16.00
(Fudbal, Engleska 2)

KPR je primio najmanje po dva gola na osam od poslednjih devet utakmica kod kuće u ovom takmičenju. Takođe i golman Hala je najmanje po dva puta kapitulirao na poslednja četiri gostovanja u Čempionšipu. Ali, Hal je dao najmanje po dva gola na poslednja četiri obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

Sivas - Geztepe, 12.00
(Fudbal, Turska 1)

Sivas je u seriji od šest pobeda kod kuće u Superligu,a u poslednjih 10 kola je postigao najmanje po dva pogotka. Na poslednja tri odmeravanja u Turskoj 1 između ova dva tima Sivas je kao domaćin postigao najmanje po dva gola.

Rize - Fenerbahče, 17.00
(Fudbal, Turska 1)

Istanbulski velikan je doživeo samo jedan poraz na poslednjih 13 odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Na devet od poslednjih 10 susreta, takođe u svim takmičenjima, na kojima je Rize bio domaćin Feneru došlo je UG 3+.

Cibona - Cedevita Olimpija, 12.00
(Košarka, ABA 1)

Veliki jugo-rivali u domu Dražena Petrovića. Dva tima sa potpuno različitim ambicijama i mogućnostima. Dok Ljubljančani sanjaju trofej u regionalnom takmičenju, Vukovi iz Zagreba će se, po svemu sudeći boriti iz petnih žila da zadrže stastus prvoligaša.

Partizan - Primorska, 21.00
(Košarka, ABA 1)

Sada je i više nego jasno da će crno-beli u Areni imati prelak posao, pošto se slovenački sastav sada u potpunosti raspao i preti mu izuzetno turoban nastavak takmičarske godine. Crno-beli su ovoga puta zaista veliki favoriti, što možete ukombinovati sa klađenjem na veći broj poena.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara