Peruničić izabrao 17 igrača za turnir u Francuskoj

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić objavio je spisak od 17 igrača koji će se okupiti u Kovilovu prvog dana 2020. godine i koji će krenuti put Francuske na turnir "Zlatne lige".

Rukometaši Srbije na turniru "Zlatne lige" igraće sa Francuskom u Mecu 3. janaura od 20.45 i Norveškom u Parizu dva dana kasnije od 14 sati.

Šestog januara sledi put u Grac, gde će biti obavljane trenažne aktivnosti sve do početka EVRO 2020 tri dana kasnije.

Srbija igra u grupi sa Belorusijom 9. januara od 18.15, dva dana kasnije sa Crnom Gorom od 18.15 i sa Hrvatskom 13. janaura u 20.30.

Na spisku su: Ivan Mošić, Stefan Vujić, Stevan Sretenović, Nikola Crnoglavac, Milan Đukić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Aleksa Kolakovic, Nemanja Ilić, Miljan Pušica, Vanja Ilić, Zoran Nikolić, Lazar Kukić, Nemanja Zelenovic, Mijajlo Marsenić, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević.

Utakmice sa Evropskog prvenstva možete pratiti u direktnim prenosima na programima RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво