09. januar  2020. 21.30  | Izvor: Tanjug

Peruničić: Kukavički, nismo bili tim

GRAC -

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić, posle poraza od Belorusije od 35:30 na startu Evropskog prvenstva u Gracu, izjavio je da ga boli način na koji je ekipa izgubila.

"Verovao sam da smo dobro pripremljeni za protivnika koji je kompletan u svakom smislu, onda smo u samoj utakmici, pogotovo u drugom poluvremenu odustali od mnogo stvari o kojima smo govorili. Pre svega da budemo stabilni, na čemu smo potencirali za ovih godinu dana, a to je odbrana na kojoj smo najviše radili, a zajedno s prijateljskim utakmicama sa Francuskom i Norveškom smo primili 111 golova", rekao je Peruničić.

perunicic42

On je dodao da je odbrana stvar želje, samopouzdanja i karaktera, stabilnosti koja treba napadu da pruži bolju energiju.

"Odigrali smo kukavički, nismo bili tim, nismo verovali u povratak, nismo pokazali stav šta mi zaista želimo, tako da jedan ovakav protivnik sa ovakvim trenerom je rutinski završio utakmicu. Preuzimam odgovornost, očigledno nisam dobro spremio ekipu, pre svega psihički", istakao je Peruničić.

Tagovi
Srodne vesti