Humanitarni tiket u podne: Nenad Peruničić tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije – dečje odeljenje

Vreme čitanja: 4min | pet. 10.01.20. | 11:47

Selektor srpskih rukometaša odigrao je dvojke na Olimpik i Porto!

Reprezentacija Srbije startovala je porazom na premijeri kontinentalnog šampionata za rukometaše. Belorusija je slavila sa 35:30, a popravne ispite naši igrači imaće u subotu i ponedeljak kad igraju sa Crnom Gorom odnosno Hrvatskom.

Selektor naših rukometaša Nenad Peruničić sigurno će tražiti dobitnu igru na naredna dva meča, ali se nada dobitnoj kombinaciji u današnjem plemenitom listiću, 1310. po redu.

Izabrane vesti

Tokom sedmice MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne sastavljali su Milko Đurovski, Ljubomir Obradović, Darko Tešović, Ljubomir Kasalović, a do nedelje kompanijsko društveno odgovorno poslovanje podržaće: Predrag Katanić, Nikola Petković i danas Nenad Peruničić.

Evo kako je humanitarni tiket odigrao naš selektor sa namerom da pomogne najmlađima koji boluju od raka:

Dobrotvorni listić započinjemo i završavamo u Portugaliji. Prvo se fokusiramo na meč BENFIKA – AVES. Orlovi imaju bolji međusobni skor, 9:1:0, uz ubedljiv trijumf od 6:0. Poslednji okršaj Benfika je dobila sa 3:0, a na poslednjih deset utakmica nije imala poraz. Dobri rezultati doveli su je na lidersko mesto, ispred Porta i Sportinga. Aves ima dva minimalna poraza i prigrlio je fenjer tabele.

“Prelaz iz jedan u jedan, uz tri plus” .

Školski čas kasnije REN dočekuje MARSELJ. Olimpik ima suficit od pet bodova i možda je ovo derbi kola jer se sastaju timovi iz samog vrha tabele. Ren je trijumfovao u poslednje dve utakmice, a Marselj nije izgubio na poslednjih devet mečeva. Istorija je blago na strani domaćih, 16: 13:21.

“Dvojka”.

Iz Francuske prelazimo na Ostrvo, ŠEFILD – VEST HEM. Junajted ima bolji skor od Čekićara, 5:5:2. U poslednjem okršaju protivnici su remizirali, 1:1. Domaći imaju sedam bodova više, poraze od Sitija i Liverpula pa poslednji trijumf. Vest Hem je dobio poslednja dva duela, bez primljenog gola. Kad igraju ovi rivali mreže ne miruju.

“Gol, gol sa tri plus”.

Vraćamo se u Portugaliju, MOREIRENSE – PORTO. Gosti imaju bolju statistiku, 2:5:15 i pobedu od 3:0. Rivale deli 11 bodova, naravno, saldo je na strani Porta koji je nanizao pet pobeda. Poslednji remi je upravo sa večerašnjim rivalom, 1:1. Fereira je sa 1:0 dobila Moreirense u poslednjoj utakmici domaćih.

“Dvojka”. 

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART ima prvog dobitnika u 2020. godini. Plemeniti listić u sredu je sastavljao trener Darko Tešović koji je pored fudbalskog potvrdio i kladilačko umeće. Tešovićev dobrotvorni dobitak iznosi fantastičnih 144.500, 00 dinara koje će naša kompanija donirati Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi. Ukupna donirana suma, u dobrotvornom tiketu, iznosi 14.568.690, 00 dinara. Nenad Peruničić bi ukoliko tiket “prođe” postao naš 198. plemeniti dobitnik.

Popularni Terminator je tokom igračke karijere uzeo dve Lige šampiona, veliki broj nacionalnih prvenstava, pehara u kup takmičenjima, a ima bronze sa kontinentalnog i Svetskog prvenstva.   

Vreme je za kratku priču o MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će upućivati donacije u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, a u minuloj godini, između ostalih, pomogli smo: Institut za majku i dete “Dr Vukan Čupić”, Dom za decu Mladost u Kragujevcu, Udruženje Život, Fonadciju Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić, Institut Dedinje, NURDOR, Tiršovu, Savez udruženja osoba sa autizmom, Opštu bolnicu u Surdulici, UNICEF, Fondaciju Ana i Vlade Divac, SOS Dečje selo u Kraljevu, Koš za sreću, MS Platformu Srbije, Novosadski centar Živeti uspravno, Udruženje Srbi za Srbe, UDUS, FILUM, VK Partizan, Centar za samostalan život osoba sa invaliditetom, Svratište za decu, Zvečansku…

U plemenitom listiću u podne imali smo ukupno 197 dobitnika uz čiju asistenciju kompanija MOZZART je donirala ravno 14.568.690, 00 dinara. Ukoliko posmatramo samo minulu godinu reč je o sumi od 3.744.800, 00 doniranih dinara, uz pomoć 46 humanitarnih dobitnika.

Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Otvorio se jedan teren u Vrnjačkoj Banji, a dobio je ime Igor Rakočević. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića, predsednika KSS – a.  Poslednji obnovljen teren ime čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića. Toj svečanosti prisustvovali su Dušan  Duda Ivković i Dragan Kićanović.

Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, član sponzorskog pula ABA lige, sponzor je Borca i Železničara…Beting partneri smo KSS, FSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Nenada Peruničića dobitak će biti doniran i za Humanitarnu organizaciju “Partner”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara