≫ 

Ako mene boli glava, boli i moje igrače: Peruničić utučen posle poraza od Crne Gore

Bolan je bio eliminacioni meč

  • 24
Nenad Peruničić Foto: Marko Jovanović

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić, bio je utučen posle poraza od Crne Gore sa 21:22 u drugom kolu Evropskog prvenstva.

Orlovi su vodili sa 16:13, ali su potpuno pali u drugom delu drugog poluvremena, za šta su kažnjeni.

- Čestitam Roganoviću i njegovoj ekipi na pobedi. Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu. Bila je žestoka borba, čitav meč u egalu. I pored svog naboja obe ekipe bilo je sve fer i korektno sa obe strane. Obe ekipe su želele pobedu, mogla je pobeda da ode i na našu stranu, ali na kraju je prevagu odneo golman Simić. Kada je bilo odlučujuće on je branio, iako smo i mi imali dobrog golmana večeras.

- Ja poraze doživljavam na poseban način. Sve što radim dajem celog sebe, poraz mora da zaboli, da bi sledeću morao da igraš još bolju. Ovaj me poraz zaboleo jer je ovo bila utakmica da li idemo kući ili dalje. Ne volim da kukam, ali nedostajao nam je Vujić. Nisam kukao ni prošle godine kada smo ostali bez Zelenovića. Momci su se istrošili u odbrani, bilo je žestoko. Uživanje za publiku, momački igrali. Pali smo opet u koncentraciji, jer smo imali otvorene zicere. Tibor nije održao kontinuitet do kraja, a Simić je proradio.

Video: Golmana Cuparu izrešetali smo pitanjima, neka je jedva odbranio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma vazi

    11. januar 2020 | 21:42

    Vazda samo izgovori, ajde pali.Kao igrača i da te pamtimo, ali kao selektor si čist promašaj.

  • Шабац

    11. januar 2020 | 21:41

    Докле год буду били Црногорци у Српском рукомету ми ћемо испадати са сваког такмичења после 2 дана као сада.Перуничић човек без мозга као и ови у РСС.

  • Wien

    11. januar 2020 | 21:49

    Mene da se pita ja bih vam oduzeo drzavljanstvo i zabranio povratak u zemlju...vi ste sramota sporta...malo bih vas u Sibir...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA