≫ 

Transferi: Zvezda zvala Krstičića da se vrati na Marakanu, Ešli Jang sve dogovorio sa Interom

Četvrtak je doneo brojna dešavanja na fudbalskoj pijaci

  • 6

Najvažnije vesti za 16. januar:

*Crvena zvezda zvala Nenada Krstičića da se vrati ove zime.

*Ešli Jang će definitivno potpisati za Inter, Junajtedu ide 1.5 miliona evra

*Vezista Seku Sanogo ''pred vratima'' Crvene zvezde

*Duško Tošić želi da se vrati u Bešiktaš

* Roma je ponudila 20 miliona evra za Tikinja Soareša (Porto)

* Nemanja Mihajlović prešao u poljsku Arku iz Gdinje

* Dejan Joveljić na pozajmici u Lidsu?

* Terens Kongolo iz Hadersfilda stiže u Fulam

* Sevilja je kupila napadača El Nezirija iz Leganesa za 20 miliona evra

* Filip Stevanović je potvrdio da ima ponudu Nice

Uživo:

23.00 - KRAJ! Dan je protekao relativno mirno, više je najava transfera i radova na ozvaničenjima, a posebno je odjeknuo odlazak Ešlija Janga u Inter. Naši igrači su bili na ceni, bilo je zanimljivo za igrače poput Matića, Tošića i Joveljića, ali je sve i dalje na nivou "opipavanja pulsa" - zato, u petak očekujemo veće zanimljivosti!

22.35 - Timo Verner progovorio! Čelsi želi da dovede napadača Lajpciga, ali je Verner dao naznake da bi voleo da ode u Španiju.

- Premijer liga je najzanimljivija liga, moram da kažem. Ali mnogi Nemci su bili uspešni u Španiji, poput Samija Kedire i Mesuta Ozila. Nemam nameru da žurim u januaru - direktan je bio Verner. Možda će na leto privući i Špance...

22.10 - Sapunica Dani Olmo se nastavlja! Predsednik Dinama Mirko Barišić istakao je da Španac ove zime nije na prodaju i da će ostati do leta u Zagrebu. Podsetimo, Olmo ima ugovor do juna 2021. godine.

22.02 - Midlsbro je doveo golmana Dejana Stojanovića iz Sent Galena! Bivši igrač Bolonje je potpisao ugovor na tri i po godine i svojevremeno je igrao za mladu reprezentaciju Severne Makedonije.

21.49 - Crvena zvezda je zvala Nenada Krstičića da se ove zime vrati na Marakanu! Tako tvrdi Sortski žurnal koji je ovu informaciju stavio na svoju naslovnu stranu. Krstičić je član AEK-a, ali njegov status tamo je i dalje nedefinisan.

Sportski zurnal Foto: Promo

21.42 - Mladi napadač Mančester Sitija Džajden Braf, za kog kažu da je novi Sančo, nalazi se na meti Lajpciga.

21.33 - Mladi napadač Barselone Abel Ruiz nije u planovima novog trenera Kikea Setjena koji želi da ga pošalje na pozajmicu kako bi ovaj igrao. Prvi u redu za njegov ''potpis do leta'' stao je Sporting iz Lisabona.

21.18 - Doskorašnji igrač Čukaričkog Mink Peters potpisao je ugovor sa holandskim drugoligašem Volendamom, i to na godinu i po dana. Podsetimo, Peters je letos stigao na Banovo brdo i svojevremeno je igrao za Real Madrid.

20.53 - Ris Džejms je potpisao novi ugovor sa Čelsijem po kom će na Stamford Bridžu ostati do 2025. godine.

20.40 - Drama oko Prijovića! Al Itihad je navodno spreman da pusti Srbina u Bešiktaš na pozajmicu, ali da Turci plaćaju celu platu koja je šest miliona evra godišnje. Međutim, Bešiktaš nema nameru da prihvati ono što Arapi nude.

20.25 - Majen Vadis je napustio Porto, gde je bio na pozajmici, i vratio se u svoj matični klub Strazbur! Zanimljivo, dogovor je bio da ostane do kraja sezone, ali nije zadovoljio čelnike Zmajeva.

20.15 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Abiola Dauda potpisao je ugovor sa grčkim Panetolikosom.

20.05 - Portal ''Goal'' javlja da je Čelsi zainteresovan da kupi vunderkinda PSŽ-a Kajsa - Ruiza Atila koji ima 17 godina i igra na poziciji veziste.

19.54 - Selta neće ponuditi Nolitu ugovor u januaru! Ideja je da čekaju leto kada mu ugovor s Seviljom istekne, pa će ga uzeti bez obeštećenja.

19.43 - Agent Olivijea Žirua, prema navodima italijanskih medija, boravi u Milanu gde je dogovorio lične uslove njegovog klijenta sa Interom! Očekuje se da Francuz za dan, dva stigne na medicinske preglede.

19.40 - Napadač Aston Vile Džonatan Kođija u petak će stići u Dohu na potpis ugovora sa Al Garafom.

19.34 - Skaj Sport tvrdi da je Aston Vila veoma blizu angažovanja napadača Genka! U pitanju je reprezentativac Tanzanije Mbvana Samata.

19.26 - Ešli Jang je ''na putu'' za Milano! U narednim danima će proći medicinske preglede i potpisati ugovor, a Junajtedu će leći 1. 5miliona evra.

19.11 - Majorka je od Sevilje pozajmila mladog beka Alehandra Poca!

18.51 - Saga oko Intera i Eriksena se nastavlja! Korijere delo Sport sada piše da će Neroazuri ponuditi 15 miliona evra za Danca kom u junu ističe ugovor sa Pevcima.

18.38 - Golman Adam Bogdan potpisao je novi ugovor sa škotskim Hibernijanom do kraja sezone!

18.29 - Telegraf saznaje da Crvena zvezda intezivno radi na pregovorima kako bi vezista Seku Sanogo obukao crveno-beli dres! U pitanju je igrač od kog je Partizan odustao, jer nije imao novca.

18.22 - Nekadašnji vezista Zvezde Rikardinjo napustio je Poljsku i otišao u Kor Fahan iz Emirata!

18.14 - KPR je doveo Džeka Klarka iz Totenhema na pozajmicu do kraja sezone!

17.51 - Hal je uspeo da obezbedi potpis Martina Samjuelsona, ali nije poznato koliko su platili Vest Hemu za ovaj transfer.

17.34 - Arsenal iz Tule je doveo Belorusa Valerija Gromka iz Šahtjor Soligorska, a ugovor je potpisan na tri i po godine.

17.22 - Kopenhagen je potpisao ugovor do kraja sezone sa iskusnim Islanđaninom Ragnarom Sigurdsonom koji je igrao za Rostov.

17.15 - Krasnodar je objavio da su u Kolorado Rapidse, člana MLS lige, poslali Danca Junesa Nabila na pozajmicu. Za šest meseci će inkasirati 1.5 miliona evra.

17.08 - Duško Tošić je navodno poručio svom agentu da bi najviše voleo da se vrati u Bešiktaš! Doskorašnji defanzivac Gvangžua se pominjao kao opcija u odbrani Crvene zvezde, ali je Turska najrealnija opcija. Podsetimo, Tošić je za Bešiktaš igrao od 2015. do 2018. godine.

17.02 - Marko Pantić (21) je napustio Proleter iz Novog Sada i vratio se u Bačku!

16.55 - Trener Hartsa Danijel Štendel odbacio je mogućnost da levi bek Aron Hiki pređe u redove Milana ove zime uprkos velikom interesovanju Rosonera.

16.47 - DOGOVORENO! Mladi defanzivac Boke Juniors Santijago Ramos Mingo (18) preseliće se u Barselonu B kao zalog za budućnost.

16.30 - ZVANIČNO! Nekadašnji fudbaler Atletika iz Bilbaa Markel Susaeta prešao je iz Gamba Osake u australijski Melburn Siti.

16.24 - Nekada velika želja Crvene zvezde Slovenac Andraž Šporar nalazi se na korak od prelaska u Sporting iz Lisabona. Bivši vezista Olimpije je u protekle dve sezone nosio dres Slovana iz Bratislave koji će inkasirati 7 miliona evra.   

16.15 - SPAL hoće da proda nekadašnjeg fudbalera Partizana Marka Jankovića! Sportski direktor tima iz Ferare kaže da nisu zadovoljni saradnjom sa crnogorskim reprezentativcem.

- Najviše mi je žao zbog činjenice da Marko nije pokazao svoje kvalitete. Čini mi se da se plaši da preuzme odgovornost. On je fudbaler koji mora da rešava utakmice i da igra, a trenutno on radi samo jednostavne stvari - izjavio je Davide Vanjati.

16.05 - Njukasl bi u narednih 48 sati trebalo da dovede mladog krilnog napadača Le Mana Stefana Dijaru. Momak ima 21 godinu i predstavlja veliki potencijal, a nije ni skup - oko 5 miliona evra.

15.57 - DOGOVORENO! Napadač Palmeirasa Dejverson prelazi u Hetafe koji će za njegov dolazak izdvojiti 5,5 miliona evra.

15.45 - ZVANIČNO! Iskusni napadač Đorđe Rakić (34) prekinuo je pozajmicu u grčkoj Kalamati i vratio se u Lokomotivu iz Zagreba.

15.25 - Oglasio se i Paskvale Guaro menadžer Matijasa Vesina koji kaže da njegov klijent neće napusti Inter ove zime jer je "srećan u Milanu".

15.12 - ZVANIČNO! Voždovac je potpisao profesionalni ugovor sa Draganom Stojisavljevićem, najmlađim debitantom u istoriji Superlige (16 godina i pet dana).

15.05 - Roma bi mogla da preotme Siniši Mihajloviću planirano pojačanje. Iako je Atalanta prihvatila 11 miliona evra tešku ponudu Bolonje za napadača Rodžera Ibanjeza, fudbaler je poručio da bi radije igrao za Paula Fonseku nego za srpskog trenera.

14.57 -  Ništa od Sent Etjena! Alžirac Faozi Gulam nalazi se na pragu Lila. Za levog beka Napolija zanimaju se i Monako i Marselj, ali su Doge trenutno glavni favoriti da ga angažuju.

14.42 - ZVANIČNO! Sevilja je potvrdila dolazak marokanskog napadača El Neziriija iz Leganesa. On je potpisao ugovor na pet i po godina, a obeštećenje navodno iznosi 20 miliona evra.

14.30 - A kad smo već spomenuli Danca da kažemo da je njegov agent stigao u Milano da ubrza prelazak u Inter. Po novinaru Nikolu Širi iz Gazete Eriksen stiže za 18 miliona evra i poptisuje ugovor na četiri i po godine.

14.27 - Lacio je poslao ponudu za Matijasa Vesina, ali nije jedini. I Everton, tačnije trener Karlo Anćeloti pokazuju intersovanje za Urugvajca koji će postati višak dolaskom Krstijana Eriksena.

14.20 - Roma je ponudila 20 miliona evra Portu za napadača Tikinja Soareša. Brazilac je godidnama već jedan od najboljih napadača u Portugaliji pa je pomenuta cena zaista dobra ukoliko su Zmajevi spremni da ga prodaju.

14.12 - Jedan od najboljih levih bekova u Evropi Faozi Gulam, na kojeg ne računaju u Napulju, očajnički želi da nađe novi tim, ali ponuda nema. Njegov menadžer Žorž Mendeš ponudiće ga francuskim timovima, a Sent Etjen bi mogao da bude potencijalno nova destinacija, ako proda Švajcarca Lorija Benita Romi kako se najavljuje.

14.05 - Transfer Kristijana Eriksena iz Totenhema u Inter postao je prava sapunica. Danac je prihvatio lične uslove još početkom januara, dok je Inter podigao ponudu na 15 miliona evra, što je najbliža suma u odnosu na traženih 20 miliona. Očekuje se da do kraja januara transfer bude realizovan, ali mnogima smeta ovakvo natezanje.

13.50 - DOGOVORENO! Napadač Genka Mbvana Samata prelazi u Aston Vilu. Premijerligaš će za njegov dolazak izdvojiti 10 miliona evra, a on će biti prvi fudbaler iz Tanzanije u istoriji koji će zaigrati u najboljoj ligi na svetu.

13.38 - Barselona nastavlja da dovodi talentovanu decu iz Brazila, a sledeća meta je desno krilo Koritibe Žan Kouto za koga će izdvojiti 5 miliona evra.

13.25 - Sportski direktor Intera Pjero Auzilio se vratio iz Londona, ali nije želeo da otkrije šta je uradio sa transferima Žirua i Eriksena koji se toliko najavljuju.

- Verujemo u naš rad, ali ne radi se samo o toj dvojici fudbalera - misteriozno je rekao Italijan.

13.14 - ZVANIČNO! Mladi defanzivac Sevilje Alehandro Poco prešao je na pozajmicu u Majorku.

13.00 - Vreme je i za dnevnu dozu Bruna Fernandeša i Mančester junajteda. Dolazak Žorža Mendeša sinoć na Old Traford (gde je gledao pulene Murinja i Nuna Espirita Santa koji sede na klupama Crvenih đavola i Vukova) mnogi su protumačili kao finalizaciju pregovora oko dolaska asa Sportinga iz Lisabona. Britanski Ekspres javlja da je Junajted spreman da izdvoji 150 hiljada funti nedeljno za platu Fernandeša, ali da još uvek traju pregovori oko obeštećenja jer Sporting odbija da smanji zahteve i traži svih 70 miliona evra.

12.53 - U Hetafeu su zabrinuti jer bi mogli da ostanu bez sjajnog štopera Đenea (28) koji se afirmisao ove sezone u Primeri. Arsenal i Totenhem se ozbiljno interesuju za snažnog fudbalera rodom iz Toga čija je cena 25 miliona evra.

12.45 - ZVANIČNO! Norveški krilni napadač Martin Samuelson (22) prešao je iz Vest Hema u Hal.

12.38 - Iskusni srpski vezista Ljubomir Fejsa (31) mogao bi da se preseli u Alaves. On se početkom godine spominjao i kao potencijalno pojačanje Fenerbahčea nakon što mu je u Lisabonu saopšteno da može da ide.

12.33 - Čelsi i Klod Makelele zajednički pokušavaju da ukradu supertalentovanog vezistu Pari Sen Žermena Kei Ruiz Atilu. Radi se o 17-godišnjem Marokancu koji je ponikao u Barseloni i koji predstavlja jednog od najvećih talenata u svetskom fudbalu.

12.25 - Mladi krilni napadač Totenhema Džek Klark prihvatio je da se preseli na pozajmicu u Kvins Park Rendžerse.

12.18 - Srpski vezista Đorđe Denić (23) nalazi se na pragu prelaska u kiparski Apolon. Nekadašnji kapiten Rada nastupao je za norveški Rozenborg u protekle dve sezone (plaćen 500 hiljada evra Građevinarima), a sada će sreću potražiti na Rajskom ostrvu.

12.09 - Lacio je poslao ponudu Interu za Urugvajca Matijasa Vesina. Solidni vezista nije u planovima Antonija Kontea , a Nebeskoplavi nude pozajmicu za 2,5 miliona evra sa mogućnošću otkupa za još 20 miliona na leto.

12.00 - Iako se očekivalo da talentovani napadač Edi Neketija pređe na pozajmicu u Bristol Siti, Arsenal je odlučio da ga zadrži u Londonu. Barem za sada, videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka. 

11.53 - ZVANIČNO! Vezista Lestera Endi King, član čuvene šampionske generacije Lisica, prešao je na pozajmicu u Hadersfild. 

11.47 - Vezista Lila Bubakari Sumare treba da odluči narednog dana gde će preći - Mančester Junajted ili Čelsi? Radi se o 20-godišnjem vezisti, nasledniku Pola Pogbe koji je ponikao u Pari Sen Žermenu, a procenjen je na preko 20 miliona evra.

11.40 - Iz Milana demantuju da su ponudili 30 miliona evra za zvezdu Dinama iz Zagreba Danija Olma. Transfer guru Đanluka Di Marcio je objasnio da se Rosoneri zanimaju za španskog reprezentativca, ali da nema govora o ikakvoj ponudi ove zime. Možda na leto...

11.35 - Zaboravljeni Nemanja Mihajlović nalazi se na pragu novog kluba. Nekadašnji vezista Partizana i mladi reprezentativac Srbije koji se nije snašao u holandskom Herenvenu preseliće se u redove poljske Arke iz Gdinje. Detalji za sada nisu poznati.

11.27 - MALI OFF! Oglasio se i Ćavi Ernandez i objasnio zašto je odbio klupu Barselone. Legendarni vezista Katalonaca koji radi u Katarau smatra da još uvek nije vreme za tako veliki korak u karijeri i da još treba da uči trenerski posao. Pošteno.

11.20 - Trampa između Intera i Rome bi mogla da propadne jer Leonardo Spinacola ne može da prođe lekarske preglede u Milanu. Neroazuri su pride pokušali da promene kaluzule u ugovoru, da ga uzmu na pozajmicu s pravom otkupa pa ćemo pratiti razvoj situacije.

11.13 - Ako je nekome kojim slučajem promaklo jutros da podsetimo da je Filip Stevanović potvrdio da ima ponudu Nice. Partizanu bi trebalo da pripadne obeštećenje od 15 miliona evra.

11.05 - ZVANIČNO! Fulam je doveo novog golmana i to iskusnog Džordana Arčera (26) koji je stigao kao slobodan igrač. Branio je ranije za Milvol i Oksford.

10.55 - Juče smo spomenuli u našem blogu mogućnost da Ajntraht pozajmi nekome Dejana Joveljića koji je daleko od prvog tima, a danas stižu i informacije, istina nezvanične, da bi njegova sledeća destinacija mogao da bude engleski drugoligaš Lids. Paunovi traže napadača u pohodu na Premijer ligu nakon što je Arsenal skratio pozajmicu Ediju Nketiji, ali je prva želja Marsela Bijelse i dalje Če Adams iz Sautemptona, dok je nekadašnji napadač Zvezde jedna od alternativa o kojima se razmišlja.

10.43 - Mančester Siti ne planira da troši na velika pojačanja ove zime, ali će dovesti talentovanog vezistu Viljareala Ivana Morantea (18) za koga je spremio 8 miliona evra.

10.30 - I Liverpul se raspituje za Sandra Tonalija, javlja poznati itlaijanski transfer novinar Tankredi Palmijeri. Mladi as Breše nastavlja da privlači pažnju vodećih klubova sveta pa će sigurno napustiti Lombardiju. Jedinu pitanje je sada ili na leto.

10.22 - Roma je u potrazi za levim bekom stigla do Štutgarta gde joj se sivdeo Hrvat Borna Sosa. Nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba nije ispunio potencijal u Nemačkoj, a u Rimu ga vide kao jeftinu zamenu za Aleksandra Kolarova.

10.14 - ZVANIČNO! Šefild Venzdej koji se bori za plasman u Premijer ligu doveo je pojačanje, i to napadača Manuela Idalga. Argentinac je stigao iz redova italijanske Trijestine.

10.08 - Juventus je prvi favorit da se dokopa "novog Pirla" veziste Breše Sandra Tonalija, ali je Stara dama dobila konkurenciju u vidu Mančester junajteda, PSŽ-a i Atletika iz Madrida. Pozicija Breše je jasna - ko plati 50 miliona evra može da ga vodi.

10.00 - Bordo ima ozbiljne ambicije da se domogne Lige šampiona, ali će m utrebati top pojačanje. Jedno od takvih je Belgijanac Kristijan Benteke koji bi mogao da stigne na šestomesečnu pozajmicu iz Kristal Palasa, ali ako pristane na smanjenje plate.  

09.55 - Vest Hem i Dejvid Mojes imaju zanimljivu transfer metu. To je Ros Barkli, nekadašnji reprezentativac Engleske koji ne može da se nametne Frenku Lampardu u Čelsiju. Kako se vezista svojevremeno afrimisao baš kod Škota u Evertonu, transfer nije nerealan.

09.47 - Pouzdani Radio Monte Karlo objavio je da Arsenal pregovara sa levim bekom Pari Sen Žermena Levinom Kurzavom. Transfer bi trebalo da bude realizovan na leto nakon što igraču istekne ugovor u Parizu.

09.41 - Valjda ćemo dobiti danas i prelazak Olivijea Žirua u Inter konačno. Francuz je spreman da se odrekne dela zarade (milion evra) samo da se posao ubrza, javlja Đanluka Di Marcio.

09.35 - Milan traži i novog levog beka, a kako su finansije problem, Rosoneri su se okrenuli ka britanskom tržištu gde prate Arona Hikija iz Hartsa i Entonija Robinsona iz Vigana. Zanimljive opcije...

09.28 - Aleksandar Mitrović dobija novog saigrača u Fulamu. Radi se o Holanđaninu Terensu Kongolu (25) koji stiže na pozajmicu do kraja sezone. Nekadašnji štoper Fejenorda i Monaka trebalo bi da bude veliko pojačanje u borbi za Premijer ligu.

09.23 - Milan je kasno sinoć predložio Romi trampu - Suso za Čengiza Undera. Videćemo šta kažu u Rimu na taj predlog.

09.15 - Jutro otvaramo informacijom iz Španije da je Sevilja kupila napadača Leganesa Jusufa El Nezirija za 20 miliona evra. Tako je završena potraga za špicem u Andaluziji, što se neće svideti Paku Alkaseru koji će morati da presedi proleće na klupi Borusije iz Dortmunda iako je dugo slovio za glavnog favorita da pređe na "Ramon Sančez Pishuan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA