Nova dilema, stigle sjajne ponude, da li prodati Degeneka ponovo?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.01.2020.
12:54
Izvor: Sportske.net

Odlične ponude stigle u Ljutice Bogdana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kinezi su ozbiljno zagrizli za Miloša Degeneka.

Srpski fudbaler koji ima australijsko državljanstvo nastupao je od početka ove sezone za Zvezdu, ponovo je igrao Ligu šampiona i možemo slobodno reći da je bio "talija" kluba u borbi za najelitnije klupsko takmičenje.

Njegovi fudbalski kvaliteti primećeni su i na Dalekom istoku, pa su dva kluba prema pisanju "Monda" zainteresovana za Degeneka, a to su Vuhan Zal i Šangaj SIPG. Oba kluba su spremna da plate 3 miliona evra za njegove usluge.

Podsetimo, Degenek je prvi put stigao na "Marakanu" na leto 2018. godine, a posle samo šest meseci je napustio klub. Sada bi mogla da se vidi preslikana priča.

Dejan Stanković i Zvezdina uprava će dati poslednju reč, a među štoperima su ostali Milunović, Babić, Eraković i Pankov koji bi mogli da se bore za mesto u timu do kraja sezone u slučaju odlaska Degeneka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 18.01.2020
03:49

Ne prodaje se igrač kada nemaš adekvatnu zamenu. Ako će želeti jak stub odbrane onda Degenek treba ostati i pored njega upariti mladog Pankova npr. a ne kilavog Milunovića.

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 17.01.2020
18:51

Ako je tačno što se piše,jako mi je čudno da Partizan dobije onolike pare od prodaje igrača i potencijalne prodaje,a Zvezda siću i još za mnoge nisu ni zainteresovani.Znači,Zvezdaši su manje vredni.Želeo bih da se mnogi sete šta je pre samo pola godine govoreno o upravama ta dva kluba.Terzina magija i ostala majstorija su skroz bezvredni i nekvalitetni,naprotiv,suprotno je sve na žalost svih nas.Ovo se zove tapkanje u mestu i korak napred dva kor.nazad.

avatar
Popay
Friday, 17.01.2020
18:39

Pih..Dok Zvezda ne postavi visoke granice za otkup igrača - kao Dinamo ZG (Olma su mogli prodati pre 1 god za 10M, ali nisu)
ili sada Partizan...
nema tu sreće..Nema tu ozbiljnosti..nema stabilnosti..pa na kraju ni rezultata..
Tih skoro 3M donose 3boda u grupi LŠ,a da bi došao do tu,moraš imati dobre standardne igrače..
Na kraju se Partizanu više isplatilo igrati LE-iako je manji nagradni fond.

avatar
Benz9
Friday, 17.01.2020
17:24

Ako je istina onda prihvatiti ponudu i probati izvući još love na bonuse... Na proljeće dati priliku Pankovu i Erakoviću, ili eventualno Babiću umjesto Pankova...

avatar
Brajkoo
Friday, 17.01.2020
14:11

Zar Degenerik nije na pozajmicu u Rvenu?

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 17.01.2020
15:55

Ne,edukuj se malo pa lueptaj gluposti