≫ 

Milutinov bolji od Lučića u srpskom duelu u Atini

Olimpijakos pobedio Bajern ubedljivo sa 89:72

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Bajern Minhen rezultatom 89:72 u 20. kolu Evrolige i na produbili krizu Bavaraca, a na meču su nastupila i dvojica srpskih reprezentativaca.

Srpski centar u redovima Olimpijakosa Nikola Milutinov meč je završio sa šest poena i pet skokova, dok je u ekipi Bajerna Vladimir Lučić bio najbolji pojedinac nemačkog tima sa 15 poena, dva skoka i pet asistencija.

Vladimir Lučić

Foto: Marko Jovanović

Najbolji u pobedi grčke ekipe bio je Saša Vezenkov sa 20 poena i pet skokova, a 14 poena ubacio je Avgustin Rubit. Po 10 poena u redovima Olimpijakosa imali su Jorgos Printezis, Antonios Konijaris, Brendon Pol i Vejd Boldvin.

Kod nemačke ekipe, pored Lučića, Ti-Džej Brej je imao takođe 15 poena, Greg Monro je zabeležio dabl-dabl sa 11 poena i 12 skokova.

Bajern ima 6 pobeda i 14 poraza na dnu tabele, baš kao i Zenit. Olimpijakos je na skoru od 7 pobeda i 13 poraza, a Pirejci u narednom kolu gostuju Zenitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA