Двери: Спуштање цензуса срамна политичка игра СНС 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери: Спуштање цензуса срамна политичка игра СНС
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
18.01.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Предлог Владе о промени изборног цензуса била је тема конференције за медије
Фото: ГЗС, Миланко Даниловић

 

Градског одбора Српског покрета Двери у Краљеву. Овај предлог, који су подржале и поједине политичке партије, професор др Зоран Чворовић, одборник Покрета Двери, назвао је ,,великом и срамном политичком игром СНС“.Он је нагласио да спуштањем цензуса тренутна власт придобија мале странке, чији је задатак да имитирају опозицију, што одговара и иностраном фактору.

,,Западне силе од новог сазива Парламента очекују одлуку о ратификацији Споразума о разграничењу,односно признању самозване Републике Косово. Заједнички интерес власти и западних сила јесте увођење лажне опозиције, како не би пао ,,смоквин лист“, који би показао да у Србији немамо вишестраначку демократију, већ једнопартијску државу. Да би се то прикрило потребно је имати лажну опозицију, у чему се поклапају интереси Александра Вучића, Европске уније, Брисела и НАТО пакта“, казао је професор Чворовић.

Драган Весовић, народни посланик Српског покрета Двери у Скупштини Србије, нагласио је да је овај политички покрет потпуно сигуран у најављени бојкот предстојећих парламентарних избора.

,,Потпуно је јасно, према свим анализама и истраживањима, да тренутно цензус прелазе само СНС, СПС И Савез за Србију, а циљ спуштања цензуса је да се разноразним десним и левим Вучићевим странкама омогући да уђу у Парламент.Српски покрет Двери, један од оснивача Савеза за Србију, је апсолутно чврст при ставу да на изборе неће изаћи, а што се господина Вучића тиче, он може да спушта цензус и на 0,5 одсто“,био је категоричан посланик Весовић.

 

ГЗС / Миланко Даниловић

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRALJEVO DVERI SNS CENZUS IZBORI CVOROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.206.400 посета
Тренутно на сајту: 539 посетилац(a)