Korisnici kablovskog operatera Supernova od danas ne mogu da gledaju N1 i Sportklub

NovostiOnline

18. 01. 2020. u 13:44

Korisnici kablovskog operatora Supernova u vlasništvu Telekoma od danas ne mogu da gledaju kanale Junajted Medij (United Media), jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen

Корисници кабловског оператера Супернова од данас не могу да гледају Н1 и Спортклуб
Korisnici kablovskog operatora Supernova u vlasništvu Telekoma od danas ne mogu da gledaju kanale Junajted Medija (United Media), jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen.

Od danas preko kablovskog operatera Supernova građani više ne mogu da gledaju televizije N1, Sport Klub, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand.



rs.N1info.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Molim za savet

18.01.2020. 21:41

A sta u tom slucaju...ugovor sa njima sam potpisao upravo iz tog razloga...sto su jedini imalu sport klub i arenu.

daxxxon

19.01.2020. 00:58

Jedino sto vredi i sto moze da se gleda kod ovog operatera jestearena i sportklub,sve ostalo se ponavlja i dosadno je!Obnavljaj te sto pre ugovor!

Doktor

19.01.2020. 01:09

Javno da poručim Supernovi: Imam ugovor sa njima samo zbog Sport kluba. Nikakvi razlozi me ne interesuju. Ukoliko ovaj problem ne reše u najskorije vreme, nećemo više biti ugovorne strane. U mojoj zgradi, od 50 stanara, tvrdim da 40 ima ugovor sa njima samo zbog Sport kluba. Nema Sport kluba, Nema i ugovora sa Supernovom. Pa gospodo, izvolite, vi ste na potezu.