2020 Audi S4

0
667
NAS SPONZOR

Audi je osvežio kompletnu liniju A4, uključujući svoj početni sportski model S4. Novi S4 ima turbo V6 motor kao i do sada, a najveće novosti su naglašeniji spoljni dizajn i unapređeni multimedijalni sistem.

Automobil je dobio restilizovana prednja i zadnja svetla, u kojima se sada koristi matrix tehnologija sa animacijama (na primer, prilikom startovanja motora) kakve se mogu videti na još nekim Audijevim modelima. S sport paket podiže stvari na još viši nivo i donosi crvenu boju kočionih čeljusti, unapređeno ogibljenje i sportski zadnji diferencijal, koji može da podeli obrtni momenat između zadnjih točkova.

Uz novu saćastu prednju masku, vertikalno postavljeni donji otvori za vazduh sada su naglašeniji. Na kraju izduvnog sistema su četiri hromirana završetka, retrovizori su srebrne boje, a poklopac prljažnika ima mali oblikovani spojler.

Trolitarski V6 turbo motor nije menjan, pa i dalje proizvodi 350KS i 500Nm. Snaga se prenosi na sve točkove, a menjač je osmostepeni automatski. Automobil ubrzava od 0-100km/h za samo 4,2 sekunde.

U kabini je novi ekran dijagonale 10,1 inča centar najnovije verzije MIB 3 multimedijalnog sistema. Prethodni manji ekran kontrolisan je rotacionim elementom, a nova jedinica reaguje na dodir. Audi je saopštio da je novi sistem do deset puta brži od prethodne platforme i da mnogo preciznije prima glasovne komande.

Prethodni tekstNovi motori za BMW Seriju 1 i 3
Sledeći tekstFord najavio hibridni S-MAX i Galaxy