Đoković je veoma ponosan na svoj učinak, ali je odao priznanje Kirjosu (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2020. u 14:40

I dalje igram na visokom nivou sa 34 godine, ali jedan potez od danas neću pokušavati, zadovoljan je Novak

Ђоковић је веома поносан на свој учинак, али је одао признање Кирјосу (ВИДЕО)

Novak Đoković foto: EPA

Novak Đoković je prvi meč na ovogodišnjem Australian openu završio malo pre ponoći, pod reflektorima dvorane jer je napolju padala kiša. Slavio je Nole, teže od očekivanog, protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 3:1 i imao je snage da sa osmehom odgovara na pitanja Džona Mekinroa.


- Lepo je vratiti se u ovu divnu arenu. Ova dvorana ima posebno mesto u mom srcu. Australijan open je moj nauspešniji turnir. Danas sam počeo prilično dobro, drugi sam osvojio lagano, a onda je Štruf izborio preokret u trećem zahvaljujući odličnim servisima i forhendima. U četvrtom setu stvari su došle na svoje – rekao je Novak.


— #AusOpen (@AustralianOpen) January 20, 2020


Rekao je Đoković da se i danas oseća isto uzbuđeno i ushićeno kao i pre 25 godina.
On je na ovom meču zabeležio 900. pobedu na ATP turu.


- Tek počinjem. Vrlo sam ponosan na sve što sam uradio, ali moram da budem zahvalan što mogu da igram na ovom nivou. I dalje igram na visokom nivou sa 34 godine.Počeo sam tenisom da se bavim u Srbiji, koja nije imala tradiciju u tenisu. Eto me ovde 25 godina kasnije, pokušavam da i dalje uživam u svakom trenutku - zaključio je Đoković.


Podsetio je Đokovića Mekinro na potez koji je imao tokom meča, ali nije poentirao. To je onaj potez kada je pokušao protivniku u polje da pošalje lopticu kroz noge, ali i sam je rekao da u tome dominaciju drži Nik Kirjos.


- Nik ovo radi bolje od mene, to je sigurno. Najverovatnije ovo više neću pokušavati na ovom turniru – jasan je bio Novak i zadovoljan otišao iz arene.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miki-Zg

20.01.2020. 19:10

Draga gosp. Novak Đoković je rođen 22. maja .1987. god.,pa izračunajte koliko ima godina .