Efekat Setijen bi mogao da nam donese najveću letnju "bombu", Barsa je spremna!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 20.01.2020.
18:09
Izvor: Sportske.net

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Novi trener Barselone Kike Setijen započeo je svoju trenersku karijeru na Kamp Nou minimalnom pobedod nad Granadom proteklog vikenda.

Nije to bila značajno efikasnija igra, no čitava akcija koja je prethodila golu Mesija može da govori dosta o tome šta nas očekuje od bivšeg trenera Betisa u nastavku sezone.

Prema pisanju El Konfidensijala, novi šef struke "blaugrane" privukao je pažnju i Nejmara koji se kod svojih nekadašnjih saigrača detaljno raspitivao o metodama Setijena.

Prijatelji su mu preneli samo pozitivne utiske o novom treneru što je obradovalo Nejmara, tvrde Španci.

To je zatim podgrejalo dodatne sumnje da će se Brazilac ovog leta leta vratiti u verovatno i najatraktivnijem, možda i najvećem transferu pred početak naredne sezone.

Sudski spor je odavno prošlost, Barsa je spremna čak i da "žrtvuje" pojedine igrače kako bi dobila krilnog napadača, dok Pari Sen Žermen uveliko razmišlja o svojim prioritetima kada je u pitanju trenutni igrački kadar.

Nejmar

U Parizu su mišljenja da bi odlazak Brazilca čak i pomogao Kilijanu Mbapeu da izraste u lidera jedne moćne ekipe, "sveci" ne veruju da bi mogli da povrate uloženo u Nejmara, ali bi ipak zaradili veliki novac i tako se oslobodili igrača koji van terena često upada u probleme.

Mnogo će toga biti jasnije u junu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.01.2020
19:14

Nejmar je odlican igrac i on bi trebao da se vrati u Barci! Onda bi Barca bila znatno jaca, ovaj trener Kike bi sa Nejmarom doveo barcu da bude naj bolji klub na svetu, prem da je mozda i sad Barca naj bolja na svetu!

avatar
Old_school
Monday, 20.01.2020
22:07

Jedno 724.put da Nejmar dolazi, odnosno ne dolazi. Aman vise.

avatar
Rise up
Monday, 20.01.2020
20:49

Nije Barseloni potreban Nejmar. Njima treba zamena za Pikea,Roberta,Buskeca,Albu, Suareza. Ne sumnjam da ce Setijen unaprediti igru Barselone ali dok se ne oslobode pojedinih igraca koji su godinama unazad problem nece biti trofeja.

avatar
P. S.
Monday, 20.01.2020
20:47

Nadam se da nam ništa od svega što smo videli protiv Granade ne govori o tome šta nas očekuje od bivšeg trenera Betisa u nastavku sezone, uključujući i sjajnu akciju kod jedinog gola koja naprosto ne bi mogla da prođe, kao ni bilo koja akcija kroz gustu sredinu vrlo dobro organizovane odbrane Granade, da nisu ostali sa igračem manje. Sa Neymarom bi to bila potpuno druga priča (kao što je i bila), jer ne bi Messijev prodor i šut bio isključivi način da se postigne gol, a što je slučaj u prevelikom broju utakmica u poslednje dve godine.