ONA MORA SMESTA DA NAPUSTI ZADRUGU! Nikad dramatičnija diskvalifikacija: A mogla je da završi i NA SUDU!
Foto: Printscreen

drama

ONA MORA SMESTA DA NAPUSTI ZADRUGU! Nikad dramatičnija diskvalifikacija: A mogla je da završi i NA SUDU!

Rijaliti -

Tokom popodneva Marijana Zonjić iznela je nimalo naivne tvrdnje o zaposlenima u produkciji rijalitija u kojem boravi, te je zbog toga zaradila diskvalifikaciju i moraće smesta da napusti "Zadrugu".

Veliki šef tom prilikom poslao je pismo zadrugarima, kako bi ih obavestio o odluci koja je donesena. Milica Kemez pročitala je pismo pred krcatim crnim stolom Bele kuće uvijena u peškir, dok su je rijaliti cimeri ćutke slušali.

"Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji", pročitala je Milica deo pisma koji se odnosi na laž koja je izrečena - da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance, što je kako dalje stoji u pismu "u najmanju ruku neosnovano."

foto: Printscreen

"Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u 'Zadruzi'. Marijana smesta napusti 'Zadrugu", pisalo je u pismu Velikog šefa.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track