Socijalistička partija zarasla u korov”: Milenko Savanović oštro kritikovao svoju stranku

S. M.

21. 01. 2020. u 14:14

Savanović je u objavi na svom Fejsbuk profilu poručio da Socijalistička partija mora da se vrati programima i načelima i vrednostima za koje se zalažu socijalisti

Социјалистичка партија зарасла у коров”: Миленко Савановић оштро критиковао своју странку

Milenko Savanović Foto Fejsbuk

BANjALUKA - Predsednik Regionalnog odbora Socijalističke partije za Krajinu, i član Izvršnog odbora Glavnog odbora SP, Milenko Savanović, smatra da je Socijalističkoj partiji neophodna moralna obnova i da to mora da krene od vrha partije. Savanović je u objavi na svom Fejsbuk profilu poručio da Socijalistička partija mora da se vrati programima i načelima i vrednostima za koje se zalažu socijalisti.

Pročitajte još: SNSD želi mesto potpredsednika Federacije BiH!

- Nažalost, dešavanja u Socijalističkoj partiji su dijametralno suprotna od programskih načela. Duhovna samostalnost i osećaj pravde pali su na niske grane. Osećaj dostojanstva i pravo pojedinca nisu više dovoljno živi. Zarasli su u korov međusobni ljudski obziri zbog "praktičnog" načina mišljenja koje se poput smrtonosnog mraza nataložilo na ljudske odnose. Zato je potrebna i neophodna moralna obnova Socijalističke partije koja mora krenuti od vrha partije. Ko to ne vidi zabunom je dobio veliki mozak jer za to je dovoljna samo kičmena moždina, napisao je Savanović.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije