MEKGREGOR O MEČU SA HABIBOM: Naš dvoboj je kao onaj iz filma o Rokiju
Foto: AP

slikovito

MEKGREGOR O MEČU SA HABIBOM: Naš dvoboj je kao onaj iz filma o Rokiju

Ostali sportovi -

Konor Mekgregor je spreman za revanš sa Habibom Nurmagomedovom, a otišao je toliko daleko da je njihov dvoboj uporedio sa onim iz kultnog filma između Rokija Balboe i Ivana Drage.

Mekgregor je u povratničkom meču nakon godine i po dana pauze nokautirao Donalda Seronea nakon samo 40 sekundi, te je najavio kako se želi revanširati za poraz od Habiba zbog kojeg je i napravio veliku pauzu. Iako iz Nurmagomedovovog tabora nisu oduševljeni idejom i na sve načine pokušavaju izbeći revanš što je nakon borbe iz oktobra 2018. godine i sam Habib izjavio, Konor je spreman da se bori u Rusiji. Podsećamo, Habib je na skoru 28-0 i naredni meč ima protiv Tonija Fergusona. Habib je najavio kako u slučaju pobede želi da odradi 30. borbu u Rusiji i na taj način završi karijeru.

foto: AP

Konor je izjavio kako je spreman biti taj 30. protivnik i istakao je kako bi on u tom meču imao podršku ruskih navijača. "Volim Rusiju i Ruse. Bio sam u Moskvi nedavno, Rusi su velika nacija. Mnogo vole MMA, mnogo vole mene", rekao je Conor i nastavio: "Borba između Habiba i mene bi bila kao iz filmova o Rokiju. Spreman sam za to iako znam da je Dana Wajt iz Las Vegasa i on želi tu borbu ponovo tamo. Ja sam ipak za to da se borimo u Moskvi jer me ljudi tamo vole viš nego Habiba. Ja sam više Rus nego on", poručio je Mekregor.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track