Mračna prošlost čoveka koji se ubio ispred Skupštine: Već neko vreme je bio u bekstvu

Novosti online

23. 01. 2020. u 20:58

Vlastimir Šever (1978) koji se ubio ispred Skupštine je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela naročito u oblasti privrednog kriminala

Мрачна прошлост човека који се убио испред Скупштине: Већ неко време је био у бекству
Vlastimir Šever (1978) koji se ubio ispred Skupštine je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata, saznaju "Novosti".

Sredinom 2017. godine u zajednickoj akciji MUP-a i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Devrnja Svetlanom zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja. Kako nezvanično saznajemo, Devrnja je prebacivala novac na ime fiktivnih pravnih poslova advokatima i firmama, koje su ovi potom podizali u gotovini i predavali Ševeru, a on deo novca zadržavao za sebe, a veći deo predavao Devrnji.

Pročitajte još - Muškarac koji se ubio u centru Beograda ostavio oproštajno pismo: Otkrio zbog čega se odlučio na očajnički potez

Već neko vreme se krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bekstvu zbog dugova koje je imao prema nekim ljudima od kojih je pozajmljivao novac i nije vraćao.

U jednom periodu tokom 2018. godine Šever je bio vlasnik agencije za registraciju i renta kar vozila u Staroj Pazovi te je tokom rada ove agencije prevario veliki broj lica za velike novčane iznose i nakon toga je pobegao iz Stare Pazove.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

situlacija

24.01.2020. 02:41

Jesu li te informacije iz oprostajnog pisma? Čovek je mrtav! Bilo bi fer da prvo njega ispoštujete

Bob

24.01.2020. 06:29

ali nije nikome oduzeo život! a sve ovo nabrojano što je radio,rade i drugi i zovu se biznismeni!

Lucifer

24.01.2020. 06:58

Još jedna žrtva moralnog beznađa kolonijalnog liberalizma u Srbiji. Navodna mračna prošlost ovog čoveka nije opravdanje za sistem koji počiva na minimalnoj ceni rada od oko 1,5 eur po satu. Koje je ovo samoubistvo po redu u poslednjih nekoliko dana. Rad nije manija, a još manje je iskupljenje, već je prirodna potreba čoveka i kao takva mora pronaći smisao. Društvo kojem je nametnuta negativna kadrovska selekcija uz nepodnošljivu cenu rada obesmišljava bilo kakav ljudski angažman.

Teletabisima?

24.01.2020. 09:22

Човек се убио на степеницама Народне скупштине и показао да нам је држава мртва.Каква трагедија, каква симболика.