CRVENO-BELI KRENULI PUT TURSKE: Stanković precrtao trojicu, na spisku putnika novi levi bek
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

druga faza priprema

CRVENO-BELI KRENULI PUT TURSKE: Stanković precrtao trojicu, na spisku putnika novi levi bek

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju zimske pripreme u Turskoj, nakon što su prvi deo, koji se bazirao na kondiciji, odradili na Kipru.

Izabranici Dejana Stankovića će odmah posle leta u popodnevnim časovima da odrade prvi trening na stadionu u okviru kompleksa hotela „Regnum”.

Dejan Stanković je odlučio da u Antaliju krene 27 fudbalera. Novo ime je levi bek iz omladinskog pogona, Marko Konatar. U odnosu na imena koja su bila na Kipru, u Antaliji neće biti Radživa van la Pare, koji je suspendovan zbog nediscipline, kao i Strahinje Erakovića i Juga Stanojeva, koji su vraćeni u Grafičar.

Ovo je sipsak fudbalera Crvene zvezde koji su krenuli u Antaliju:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović i Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković

Odbrana: Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Marko Konatar

Vezni red: Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Veljko Simić

Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane i Nikola Krstović

Planirano je da Zvezda u Antaliji odigra šest mečeva. Prva provera je 26. januara protiv poljske Arke, tri dana kasnije je duel sa skopskim Vardarom, a najjači rival predviđen je za 1. februar, kada će crveno-beli odmeriti snage sa bugarskim prvakom Ludogorecom. Pored toga, dogovoreni su i susreti sa slovenačkim Celjem, slovačkom Dunjajskom stredom i kazahstanskim Aktobeom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track