Filip je bio opsednut, nešto je njime upravljalo: Majka splitskog ubice mahala Biblijom i govorila o sinu (VIDEO)

Novosti Online

24. 01. 2020. u 13:44

On nije upravljao sobom, nešto je njime upravljalo, rekla je Etel Zavadlav

Филип је био опседнут, нешто је њиме управљало: Мајка сплитског убице махала Библијом и говорила о сину (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

ETEL Zavadlav, majka Filipa Zavadlava, više od sat vremena govorila je za Jutjub kanal "Isusov ratnik".


Majka trostrukog splitskog ubice dosad je u javnosti davala oprečne izjave. U razgovoru za ovaj kanal ona je tako, između ostalog, objašnjavala da je njenog sina nešto ranije već opselo, da je bio opsednut.


- Ja sam ležala, on je sedeo na kauču preko puta. Nas dvoje smo pričali jedno sat i po vremena, ako ne i duže. Pričali smo ozbiljne, duboke, duhovne teme. Išla sam, koliko je bilo do mene, da ga navedem na Jevanđelje, Bibliju. On je pokazivao interes, ali nešto se u njemu bunilo. Onda se dogodilo nešto čudno. U jednom trenutku ja sam otišla u toalet, nakon sat i po vremena. Kada sam došla iz WC-a, njega nije bilo. Gledam u kuhinji, nema ga. Gledam u hodniku, nema ga. Bez ikakve najave, njega nije bilo. Gledam je li sve na mestu, sve je bilo tu. Ja sam najpre bila šokirana. Zovem ga na telefon. Pitam ga gde je nestao. 'Kako misliš nestao', odgovara, 'ali, mama, ja sam na Rivi već tri sata.' On nije bio svestan da je bio u apartmanu, totalna tabula rasa, njemu se to izbrisalo. S njim je upravljalo nešto van njega", rekla je Etel Zavadlav.


"On nije upravljao sobom, nešto je njime upravljalo", rekla je.


"Onda sam pitala Stanu, ispričala sam mu situaciju. On mi je rekao: 'Šta se čudiš, on tako stalno'", ispričala je Etel Zavadlav.





(index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)