Ceca Ražnatović
YouTube/printscreen
Ceca Ražnatović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović prepoznatljiva je po savršenom glasu, brojnim hitovima, ali i velikim grudima. Folk diva nikada nije krila da je ugradila silikone, ali malo je onih koji prate lik i delo poznate pevačice, a da je se sećaju pre estetskih korekcija.

Međutim, Ceca je dva puta smanjivala grudi, jednom zbog zdravlja, a drugi put zbog izgleda. Pre dve godine njene silikonske implantate doterao je čuveni brazilski doktor, o čemu je ona javno govorila.

Ceca Ražnatović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu s trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila - rekla je Ceca, koja je 2012. godine, nakon prvog remonta silikona, izjavila:

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem.

Ceca

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Evo kako je Svetlana Ražnatović izgledala pre ugradnje silikona i pre braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @hvala_plasticaru on Feb 21, 2016 at 5:32am PST

 A evo kako je Ceca izgledala bez implanata u trudnoći:

 

Komentari (1)

GG

26.01.2020 21:17

Hvala plastičaru, ali ironično, bila je slatka, tako prirodna, harizmatična, imala je šarm, sad je izveštačena, utegnuta kao plastična lutka.